Comentariu

Unul la patruzeci

UN AN de zile în care – iniţial, de două ori pe lună, apoi săptămânal – TIMPUL a intrat în casele cititorilor săi împreună cu FEMEIA, aducându-vă un aer de mister, dar şi o mână de ajutor pentru viaţa zilnică.

Printre multiplele sarcini pe care ni le-am propus acum un an a fost şi cea de a vă prezenta poveştile unor femei vii şi reale care, indiferent dacă apar sau ba pe primele pagini ale revistelor cu celebrităţi, fac parte din viaţa acestei ţări şi încearcă să o facă mai bună. Apropiindu-ne de acest număr aniversar, am constatat că, într-un an, am reuşit să descoperim PATRUZECI DE EROINE.

E mult? E puţin? Şi una, şi alta. Este mult, dacă te gândeşti cât este de greu, în timpuri şi vremuri tot mai solicitante din punct de vedere economic şi emoţional, nu doar să rezişti, ci să şi vrei să făureşti lucruri frumoase. Este puţin pentru că, nu ştiu cum se face, lista doamnelor pe care am vrea să le avem drept invitate întotdeauna e mai mare decât numărul de apariţii al FEMEII. Aceasta însă ne face să perseverăm pentru a descoperi, din nou şi din nou, FEMEIA. Căci, aşa cum scriam în septembrie 2010, „chiar dacă se zice că trăim într-o lume a bărbaţilor, dacă ar fi chestionaţi „sub protecţia anonimatului”, toţi cei mai influenţi şi mai puternici oameni ai planetei ar recunoaşte că au ajuns „pe culmi” graţie… unei femei. Fiindcă doar o femeie ştie să mânuiască singura armă care construieşte, nu distruge – arma iubirii care, într-o familie trainică, se manifestă prin implicare şi multă grijă…”.

La mulţi ani, FEMEIA şi tuturor eroinelor tale – de ieri, de azi şi de mâine!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *