Ultima oră

UPDATE: Doi ŞEFI de la Comisariatul General de Poliţie au cerut mită de 50.000 de DOLARI

UPDATE 17:00 Este vorba despre Vitalie Gorea, şeful-adjunct al Serviciului omoruri şi crime grave al Secţiei Poliţiei Criminale, şi Ruslan Rusu, şeful-adjunct al Secţiei Poliţiei Criminale. Vitalie Gorea ocupă funcţia menţionată de un an, iar anterior a fost şef de sector la Piaţa Centrală, în cadrul Comisariatului sectorului Centru şi a activat şi în Secţia antidrog. Ruslan Rusu activează în calitate de şef-adjunct al Secţiei Poliţiei Criminale de trei ani.

UPDATE 13:50: Cei doi au fost reţinuţi vineri în flagrant delict. 

Potrivit procurorilor, pe 9 mai curent, inculpaţii ar fi estorcat de la doi cetăţenii străini 50.000 dolari SUA, pentru a nu-i trage la răspundere penală pentru trafic de fiinţe umane. Primind refuz din partea cetăţenilor străini, poliţiştii au mai redus din „preţ”, convenind asupra sumei de 10.000 dolari SUA.

Bănuiţii se află în izolatorul CCCEC, iar procurorii au depus demers prin care solicită arestarea celor doi pentru 30 de zile. Demersul Procuraturii Anticorupţie urmează să fie examinat astăzi la ora 15.00 la Judecătoria Buiucani.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *