Eveniment

Următorul PAS: Marketing made în .md

Ediția cu numărul doi,  „Marketing made in .md”, va avea loc pe data de 4 august, ora 18.00 în incinta Academiei Prospera, ASEM, Bloc C (str. Capriana, 50).

Invitat special al acestui eveniment este Eugen BOICO, director general al agenției de publicitate Publicis Moldova și inițiatorul unui șir de proiecte cu caracter social. În cadrul evenimentului vor fi abordate următoarele subiecte: piața de publicitate din Republica Moldova, nivelul de pregătire al specialiștilor și calitatea studiilor universitare în domeniul marketingului.

Evenimentul este dedicat absolvenților de liceu și studenților care urmează sau frecventează facultatea de marketing. Dar, desigur, intrarea este liberă pentru toți cei interesați.

Intrarea la eveniment este pe bază de înregistrare online.

Pentru mai multe detalii apelați: 0600 77 763

Amintim că proiectul ”Următorul PAS” are ca scop orientarea în carieră a tinerilor absolvenți de liceu și studenți și are trei componente de bază: 1. Cunoașterea domeniilor de activitate din republică în viziunea unui specialist 2. Suport informațional pentru pregătirea CV-urilor de angajare 3. Simularea unui interviu de angajare.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *