Actualitate

Următorul protest în PMAN va avea loc pe 4 octombrie

„În urma acţiunilor de protest din localităţile republicii, Consiliul Marii Adunări Naţionale ia act de doleanţele cetăţenilor de a organiza următoarea acţiune amplă de protest şi decide organizarea acesteia la 4 octombrie 2015, ora 12:00, în vederea îndeplinirii revendicărilor Proclamaţiei Marii Adunări Naţionale din 6 septembrie”, a menţionat preşedintele Consiliului, Andrei Năstase.

În plus, Consiliul a cerut în mod repetat convocarea de urgenţă a şedinţei comune a Parlamentului Republicii Moldova şi Guvernului, inclusiv pe data de 4 octombrie la care să participe şi membrii Consiliului.

Liderii protestatarilor, asigurând că nu sunt asociaţi cu nicio formaţiune politică, au anunţat că intenţionează să extindă oraşul demnităţii, care a fost instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, şi în faţa principalelor instituţii de stat, inclusiv a Legislativului. Totodată, cinci membri ai Consiliului şi ai grupului de intermediere va avea o întrevedere miercuri, la ora 15:00, cu şeful oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *