Femeia

Vacanţa începe la Tîrgul de Turism de la Shopping MallDova

 

„În vara anului trecut, cele mai îndrăgite destinaţii turistice ale moldovenilor au fost Turcia, Grecia, Bulgaria, România şi Ucraina”, a declarat Ludmila Dumitraş, director al Agenţiei Turismului. Pentru a-şi alege mai uşor locul unde să-şi petreacă vacanţa, zilnic, în perioada 13-22 mai, între 12:00 şi 18:00, iar în weekend de la 10:00 pînă la 22:00, la Shopping MallDova sunt aşteptaţi toţi doritorii de către reprezentanţii a 20 de agenţii turistice: Voiaj International, Holiday Service, Trapeza Tour, Transenca Tur, Cisteacova-Tur, Xamax, Cocos-Tur, Classika Asigurari, Incanto, Let’s Go, Ol&Di, Isida, Fly Travel, Sakura Tur, My Travel, Canonic-Tur, Sacvoiaj, Echip’99, Cheie-Tur, Nelea-Tur.

Destinaţii exotice şi preţuri atractive

Pentru acest sezon, agenţiile de turism propun preţuri atractive şi destinaţii exotice. Doar cu 350 de euro, litoralul turcesc este la dispoziţia dumneavoastră, pentru perioada mai-iunie. În acest preţ este inclusă cazarea într-un hotel de 3 stele timp de 7 zile, alimentarea, transportul şi asigurarea medicală. Suplimentar se va achita doar pentru viză, 20 de euro. Celor ce îşi doresc o vacanţă de 5 stele, pot avea parte de o vacanţă la preţ de 480 de euro în Alanya sau în Kemer.

Cele mai accesibile vacanţe sunt în România şi Ucraina. Pentru aproximativ 150 de euro agenţiile oferă vacanţe de o săptămână în staţiunile balneare din aceste ţări. Tot pe litoralul Mării Negre, dar deja în Bulgaria – preţul a 7 zile de vacanţă este de cel puţin 200 de euro.

Cei ce vor să viziteze ţara soarelui-răsare, la Sakura-Tur pot alege dintr-o multitudine de oferte. Pentru 7 zile în Japonia, turiştii trebuie să achite de la 1500 de euro în schimbul unei vacanţe de neuitat. Agenţia Cocos Tur propune o multitudine de oferte şi tururi individual în Israel: Ierusalim, Marea Moartă, Elat şi Tel Aviv la un preţ de aproximativ 1000 de euro.

Sezonul estival deja a început. Cei ce vor veni la Shopping MallDova pot găsi pachete turistice la preţuri avantajos şi totodată îşi pot completa garderoba cu haine de vacanţă. Magazinele din mall îşi aşteaptă vizitatorii cu articole vestimentare originale de sezon. Pentru micuţii energici şi pentru părinţii grijulii, Shopping MallDova a pregătit un program distractiv şi educativ cu mimi, clovni, ateliere de modelare baloane şi facepainting. În data de 14 mai, clovnii şi mimii aşteaptă copiii de la 16:00 pînă la 20:00, iar în zilele de 15, 16, 22 mai micuţii sunt aşteptaţi de la 13:00 pînă la 18:00.

Vizitatorii primei ediţii a Tîrgului de oferte turistice vor putea admira în mall şi o expoziţie fotografică, care vine să completeze ofertele turistice cu imagini surprinzătoare din Moldova, Crimeea, Bulgaria, Grecia şi Turcia. Fotografiile aparţin colecţiei fotografului Roman Rybaliov.

Sursa: P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *