Timpul Local

Valentina Buliga s-a întâlnit cu veteranii de război din Făleşti

În adresarea sa către veterani, ministra a menţionat că este de datoria fiecăruia dintre cetăţenii ţării de a avea grijă de nevoile veteranilor pentru ca aceştia să aibă parte de linişte, pace şi împlinire sufletească, potrivit serviciului de presă al Ministerului de profil.

„Aceşti 65 de ani care s-au scurs au fost ani de contribuţie personală a Dumneavoastră în dezvoltarea R. Moldova. Eu mă închin în faţa tuturor veteranilor, Vă adresez cele mai alese cuvinte de recunoştinţă şi înaltă consideraţie pentru bărbăţia, curajul, sfaturile şi cumsecădenia Dumneavoastră”, a spus ministra Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

La finele discursului său, dna Valentina Buliga a subliniat importanţa ajutorării acestei categorii de cetăţeni, a adresat cuvinte de felicitare şi recunoştinţă, precum şi a recitat o poezie în cinstea veteranilor.

Evenimentul a fost întregit de o masă de sărbătoare, un recital de cîntece şi poezii, şi multe mesaje de felicitare La finele sărbătorii fiecare din cei peste 100 de veterani au primit cîte un colet cu produse alimentare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *