Social

Vara aceasta e timpul să procuraţi case în „Renaissance City”

O curte spaţioasă , grădină cu flori, garaj încăpător şi alte opţiuni de care sunt lipsiţi locatarii de la bloc. Dorinţa este amplificată şi de priveliştea oferită de proiectele rezidenţiale din zonele ecologice şi pitoreşti de la periferia oraşelor. Asemenea model de locuinţe sunt tentante, în condiţiile în care locatarii se bucură de linişte, aer curat şi comoditate.

Complexul locativ „Renaissance City”

O casă la sol devine şi mai dorită după ce Victoriabank a anunţat reducerea dobânzii la creditul ipotecar “Renaissance City”. Creditul se acordă pentru procurarea unei locuinţe în complexul cu acelaşi nume, situat la 2 kilometri de municipiul Chişinău, pe şoseaua Chişinău-Străşeni, în preajma lacului Ghidighici.

Doritorii de a cumpăra o casă în acest complex, pot solicita un credit ipotecar “Renaissance City” de la Victoriabank pe un termen de până la 10 ani, pentru care vor achita o dobândă de 3 % în primul an, 5 % în al doilea an, 7 % în al treilea an şi 10 % începând cu al patrulea an. Dobânda promoţională este valabilă doar pentru creditele eliberate până la 30 septembrie 2012.

De asemenea, aveţi posibilitatea de a beneficia de o consultaţie pe teritoriul complexului locativ cu asistenţa specialistului. “Renaissance City” este alcătuit din 54 de case, cu suprafaţă de la 180 mp până la 305mp.

Mai multe detalii despre creditul “Renaissance City” găsiţi pe site-ul www.victoriabank.md sau la numărul de telefon (22) 576284. Mai multe detalii despre complex şi casele puse în vânzare aflaţi pe site-ul www.renaissance.md sau la numerele de telefon (+373) 60022388, (22) 63 62 62.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *