Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 17:26
Abonamente

Sănătate 17 Mai 2018, ora 14:15

Vara vine cu surprize la Farmacia Familiei!

Marime Font

Pentru că vrem să te simți special, ți-am pregătit cea mai tare ofertă de vară! Produse dermatocosmetice și de protecție solară de la cele mai renumite branduri intră în trusa ta estivală cu pînă la 30 la sută reducere!

Vino la Farmacia Familiei! Noi te pregătim de marea evadare la munte, la mare, la soare!

Până pe 30 iunie, la achiziția oricăror produse din gama solară beneficiezi de:• 15% reducere – la procurarea a doua produse;
• 20% reducere – la procurarea a trei produse;
• 30% reducere – la procurarea a patru produse.

#avene #bioderma #vichy #larocheposay #ivatherm #numismed #equilibra#pharmaceris #clinicway #chicco

E bine să știi! Recomandări privind expunerea la soare în sezon estival.

Vine vremea vacanțelor și mulți dintre noi și-au făcut deja planuri majore de a profita din plin de mare, de soare. Pe lângă bronzul frumos, expunerea la soare are nenumărate alte beneficii asupra sănătății și frumuseții. Soarele favorizează sinteza vitaminei D, care este una esențială pentru organism. Dar expunerea la soare este benefică atâta timp, cât respecți câteva reguli obligatorii:

Optează pentru un orar „sănătos” al băilor de soare. Intervalul orar potrivit pentru expunerea la soare este dimineața până la ora 11.00 și după amiaza după ora 16.00. Orele de prânz nu sunt deloc indicate, radiaţiile solare fiind foarte puternice.
Folosește creme cu factor de protecție adecvat fototipului de piele. Cu cât pielea este mai deschisă la culoare, cu atât SPF produsului trebuie să fie mai înalt.

Aplică corect produsele cu factor SPF. Este indicat să le aplici din abundenţă pe tot corpul, cu minim 15 minute înainte de expunerea la soare şi neapărat după ieşirea din apă sau ştergerea cu prosopul. Nu ignora zonele sensibile: cele din jurul ochilor, nasului și urechilor.
Îmbracă-te corect. Hainele joacă, de asemenea, un rol important. Folosirea unei pălării îți poate asigura o protecţie sporită, iar hainele ar trebui să fie din fibre naturale, cât mai vaporoase şi în culori deschise.

Hidratează pielea. După plajă este necesară re-hidratarea și hrănirea pielii, prin aplicarea de emulsii sau loţiuni cu proprietăţi hidratante, nutritive, de revitalizare şi de calmare a pielii.

Și nu în ultimul rând, asigură-te că folosești produse calitative, dermatologic testate, astfel îți vei prelungi plăcerea aflării pe plajă și te vei bucura de un bronz sănătos și frumos. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md