Horoscop

Vărsătorii au şanse de reduceri

SCORPION – Ati putea incasa niste bani si sa puneti capat unui sir de datorii, sa platiti totul la timp si sa faceti ordine in hartii, facturi.

SAGETATOR – Or sa va cointereseze niste prieteni sa luati parte la o activitate care va poate aduce atat prestigiu, cat si bani, iar voi disponibilitate aveti.

CAPRICORN – Sa vedem cum va convinge seful sa lucrati in plus – eventual FARA bani , dar nu e foarte sigur ca nu or sa va plateasca – aveti putintica rabdare.

VARSATOR – Puteti beneficia de o reducere de taxe la scoala, sa vi se permita sa treceti in alta grupa, sa va mutati la alta scoala sau la alta facultate.

PESTI – Interesati-va la banca sau la casierie sa vedeti de ce n-au ajuns banii in cont si sa vi se spuna ce e de facut in continuare, ca nu puteti lasa lucrurile asa.

BERBEC – Va-ntelegeti cat se poate de bine cu partenrii de afaceri, ati putea colabora la mai multe proiecte deodata- dar asta numai daca timpul v-o permite.

TAUR – Parc-ar fi mai mult de lucru la serviciu, e doar o perioada incarcata, dupa care se intra in normal, asa ca nu va speriati.

GEMENI – Apare sau reapare cineva in viata voastra, si va unge pe suflet faptul ca nu mai sunteti singuri ca va-ntelege, va iubeste cineva.

RAC – Poate veti reusi sa vindeti printr-o agentie imobiliara un apartament, o vila, ceva care va tine incurcati- fie si cu mai putin numai sa vindeti.

LEU – O sa cadeti la pace cu rudele de sange cu care aveti de impartit o mostenire sau un lot de pamant, niste bunuri care au iscat numeroase certuri si neintelegeri.

FECIOARA – Se activeaza puternic casa banilor si or sa vina bani din mai multe directii- si n-o sa va mai vaitati ca niste oameni rai nu va platesc munca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *