Horoscop

Vărsătorii plănuiesc înscrierea la un curs de specializare

 Taur – aveţi discuţii plăcute cu cei din anturajul apropiat, cu copiii sau cu partenerul de viaţă. Nu este exclus să faceţi sau să primiţi o invitaţie pentru petrecerea timpului liber. Dumneavoastră sunteţi cel ce v-a iniţia parteneriate de afaceri sau călătorii împreună cu partenerul de viaţă. Din când în când mai lăsaţi să ardă focul pasiunii. Dragostea şi empatia poate aduce ameliorarea unei stări proaste a cuiva din anturajul apropiat.

Gemeni – în relaţia cu persoana iubită v-a cam părăsit norocul în ultima vreme iar comunicarea cu copiii poate fi defectuoasă. Sunt posibile cheltuieli ce depăşesc bugetul, pentru satisfacerea unor plăceri, şi numai sprijinul primit din partea cuiva din familie vă pote salva. Un străin poate deveni un bun prieten sau vă aduce veşti bune de departe. Suprasolicitarea intelectuală poate duce la probleme de sănătate.

Rac – sunteţi cam impulsiv şi necontrolat în gesturi dar veţi reuşi să vă antrenaţi aceste energii în activităţi interesante. Puteţi avea succese personale sau parteneriale, mai ales dacă aveţi şi sprijinul cuiva din anturajul apropiat. Primiţi veşti bune despre afaceri personale sau de la un colaborator din altă localitate. Vă implicaţi în activităţi mărunte, în negocieri sau mici întreceri sportive şi toate acestea îţi aduc bucurii.

Leu – aveţi un iubit/ iubită cu prea multă îndrăzneală dar lucrul acesta poate nu duce la conflicte ci doar la prea multă agitaţie, cu posibilităţi de distracţie. Neînţelegerile cu unii prieteni se pot rezolva cu o mică investiţie. Oferiţi-le ceva material şi o să vedeţi cum sunteţi cel mai bun om de pe planetă! Veţi avea musafiri de la drum lung ce vă vor aduce veşti bune din domeniul aranjamentelor sau a afacerilor secrete.

Fecioara – veţi avea o relaţie bună cu prietenii chiar dacă uneori vă cam produc pagube prin buzunare. Sunteţi stresat de toate schimbările care au loc în viaţa dumneavoastră, în contul dumneavoastră, în satrea sănătăţii. În schimb comunicaţi bine cu copiii şi cu cei ce vă iubesc. Astăzi veţi reuşi să vă înţelegeţi şi cu cel mai impulsiv prieten! Cu toate că aveţi iniţiativă şi dorinţă de afirmare, ar fi bine să vă rezervaţi timp pentru odihnă.

Balanţa – vă bucuraţi de popularitate dar puteţi avea un conflict cu o persoană influentă impulsivă şi lipsită de răbdare. Insistenţa cu care vreţi să vă impuneţi părerile şi lipsa de sociabilitate nu vor fi un aliat. O comunicare sinceră şi deschisă poate fi benefică. Nu este exclus să aveţi parte de protecţie şi sprijin din partea cuiva care vrea să rămână anonim. În dragoste aveţi parte de surprize plăcute din partea cuiva aflat departe.

Scorpion – veştile din domeniul afacerilor secrete, al sănătăţii sau al recunoaşterii unor merite intelectuale nu sunt dintre cele mai bune. Nu aveţi prea multă energie dar veţi reuşi să vă mobilizaţi toate forţele şi să duceţi la bun sfârşit lista de priorităţi de astăzi. Astăzi s-ar putea să vă faceţi noi prieteni sau să primiţi o invitaţie de la un prieten aflat departe de dumneavoastră. Tot prietenii vă pot ajuta la un examen.

Săgetător – surprizele sunt la ordinea zilei, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu rudele sau sumele de bani primite sau găsite. Puteţi primi un cadou la care nu vă aşteptaţi, poate chiar o primă sau un sprijin din partea unei persoane influente în obţinerea unor avantaje materiale dar aveţi şi unele conflicte cu rudele din cauza unor bani sau a anturajului în care vă afalaţi. Veţi descoperi persoane importante care vă promit multe.

Capricorn – aveţi discuţii constructive cu partenerul, dacă este departe de dumneavoastră, sau cu străinii, dacă este vorba de un parteneriat de afaceri. Lucrul acesta vă mai ridică moralul şi vă ajută în carieră. Se preconizează unele investiţii sigure în casă. Partenerul vă va susţine ideile şi activităţile intelectuale. Vă doriţi mai mult sprijin din partea celorlalţi membrii ai familiei.

Vărsător – cheltuiţi dacă vă întâlniţi cu prietenii sau pentru satisfacerea unei plăceri dar aveţi capacitatea şi înţelepciunea de a reface aceste fonduri, pe termen scurt. Primiţi veşti bune de la serviciu sau despre sănătate sau vă simţiţi binen atunci când puteţi ajuta pe cineva. Cineva de la serviciu vă poate ajuta un împrumut şi banii aceştia v-ar putea folosi la realizarea visului de a călători. Vă gândiţi să vă înscrieţi la un curs de specializare.

Peşti – situaţia financiară este sub semnul întrebării, relaţia cu copiii nu este prea bună şi se poate înrăutăţi dacă este vorba de bani şi cadouri dar în cuplu aveţi parte de surprize din partea partenerului astăzi. Nu este exclus să vă facă o declaraţie de dragoste sau şă iniţieze jocuri pline de acţiune. Fiţi prudent şi nu amestecaţi sentimentele cu profitul material. Şi dumneavoastră veţi şti să vă faceţi iubit de partener!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *