Horoscop

Vărsătorii realizează că principiile lor erau greşite. Vezi aici horoscopul tău

Scorpion
Nu iti epuiza resursele financiare pentru ca in zilele aceste va interveni ceva neasteptat. O sa fii nevoit sa renunti la o suma de bani si risti sa ai nevoie de un imprumut, daca nu ai grija acum ce faci.

Sagetator
Ai depasit un anumit nivel in relatia personala si astepti semne de la partener ca simte acelasi lucru. Te gandesti la ceva mult mai serios si vrei sa fii sigur ca nu esti singurul care are aceste idei si il vei supune pe cel drag unor teste.

Capricorn
Ai nevoie de ajutorul unui prieten, insa tocmai acum "se ascund" cu totii. Rezolvarea problemei tale consta in ajutorul oferit de o ruda. Important este ca acum realizezi pe cine te poti baza cu adevarat.

Varsator
O sa intri in dicutii cu multe persoane pe care nu le-ai vazut de ceva timp si o sa afli un lucru care te pune pe ganduri. Credeai ca situatia ta este cu totul alta, insa acum realizezi ca principiile tale erau gresite.

Pesti
Doua zile de distractie. Asa se va desfasura weekendul pentru tine. Alaturi de cativa cunoscuti o sa ai parte de momente speciale. Va fi un fel de regasire dupa mult timp.

Berbec
Iti facusei planuri amanuntite pentru petrecerea acestui weekend, insa starea de sanatate sau ceva ramas nerezolvat la munca ti le da peste cap. Te vei confrunta cu o situatie neplacute si daca nu iti pastrezi calmul, se va agrava.

Taur
In urma cu ceva timp ai investit in ceva si acum apar rezultatele. Indiferent ca este vorba despre bani sau ceva simbolic, o sa simti o mare multumire in suflet.

Gemeni
De ceva vreme te gandesti ca ar fi cazul sa schimbi drumul pe care ai mers pana acum. Astfel, incepi sa descoperi lucruri noi, oameni interesanti si chiar sa te redescoperi pe tine.

Rac
Nu vei putea conta pe cineva care ti-a promis ca aceste doua zile sunt rezervate pentru tine si te vezi in situatia de a te descurca singur. Esti optimist si in loc sa iti plangi de mila, te ambitionezi si lupti ca sa iesi la liman.

Leu
De obicei ai totul calculat pana la cel mai mic detaliu, insa acum simti nevoia de o evadare. Nu inseamna ca o sa te urci in masina si o sa pleci de acasa fara o destinatie anume, ci se poate sa iti lasi imaginatia sa zburde in voie.

Fecioara
Asculta sfaturile primite in aceasta perioada pentru ca este posibil sa iti fie de mare ajutor. Ai nevoie de sustinerea cuiva, insa ai grija in ce fel multumesti pentru asta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *