Horoscop

Vărsătorii sunt astăzi copleşiţi de emoţii. Află aici horoscopul tău

TAUR
Apar tot felul de intrebari cu privire la persoana iubita si te indoiesti ca intentiile sale ar fi sincere si corecte. Cat timp nu aveti un dialog deschis, in care sa puneti lucrurile pe tapet, se nasc scenarii fanteziste care va fac pe amandoi sa credeti despre celalalt vrute si nevrute. Fa un efort sa-i spui celui drag ce simti sau ce crezi, pentru ca sigur la mijloc se afla o problema de comunicare in care fiecare intelege ce vrea si de aceea ai mereu senzatia ca partenerul iubeste pe altcineva.

GEMENI
Ai avut candva o relatie foarte tensionata cu o anumita persoana de aceea acum, cand ai din nou ocazia de a sta de vorba cu ea, esti mult mai rezervat. Te astepti din clipa in clipa la o reactie agresiva si stai pregatit pentru o riposta rapida. Nu mai ai incredere in acest om de vreme ce te-a dezamagit deja o data. Ai invatat ceva din deceptiile anterioare si acum nu te mai bazezi intru totul pe promisiunile sale care esti sigur ca sunt spuse asa, in vant, fara nicio consistenta

RAC
Te alaturi unui grup mai larg de persoane adunate in jurul unui scop de perspectiva in care crezi si tu. Aveti interese comune si contribuiti cu totii in mod egal la succesul care se prefigureaza la orizont. Exista o buna cooperare intre membrii acestei echipe si comunicarea merge excelent, pentru ca fiecare tine cont de parerile celuilalt si se bazeaza pe sprijinul celui de alaturi. Umar la umar, in acelasi ritm, totul evolueaza spre rezultate de care fiecare va beneficia in final.

LEU
Nu esti in cea mai buna forma psihica si iti vei da seama ce efect benefic pot avea cei dragi daca-i lasi sa se apropie si sa te ajute. Nu te incapatana sa ai doar tu dreptate, ci pleaca urechea si la sfaturile celor din jur, pentru ca acestia iti vor binele si chiar arata cat de mult le pasa prin ce treci. Singur, nu ajungi nicaieri, in schimb, cu cel putin un prieten alaturi, hopul nu va mai parea greu si-l vei trece cu brio. Pune accent pe cooperare si pe sprijinul celor care tin la tine, nu insista sa ramai pe cont propriu in lupta cu obstacolele si cu depresia.

FECIOARA
Atmosfera din jurul tau este foarte placuta si tu esti cel care dicteaza aceasta stare generala de bine. Cat timp iti pastrezi tonusul pozitiv si zambetul pe buze, ai o relatie excelenta cu ceilalti, deci incearca sa uiti de orice probleme pentru a le oferi celor care te inconjoara un mediu linistit in care se vor simti si ei foarte bine. Esti o gazda perfecta, un interlocutor placut, un tovaras de calatorie jovial, si la asemenea tratament oferit celor care iti sunt alaturi, e normal ca vei avea o zi foarte buna.

BALANTA
Nu poti fi de acord cu cei aflati la mare diferenta de ani de tine, pentru ca azi se incing foarte repede disputele intre generatii. Copiii tai se vor ridica impotriva ta dar si tu ai ceva impotriva celor mult mai in varsta, pentru ca fiecare are o alta viziune asupra evenimentelor. Degeaba tii predici despre maturitate si responsabilitate, pentru ca vor fi imediat atacate de cei cu tupeu, ca atare incearca sa mai cobori un pic tonul si sa incerci sa asculti si opinia celuilalt, care vine din alte timpuri.

SCORPION
Afacerile ar putea cunoaste azi o ascensiune foarte buna, ori pentru ca ai sansa de a incheia un contract rentabil, ori pentru ca se iveste de undeva o ocazie excelenta de castig. Fii atent la toate contactele zilei, pentru ca poti cunoaste o persoana care ar putea avea pentru tine un pont foarte bun sau o propunere interesanta de asociere. Tranzactiile merg foarte bine, deci trebuie sa fii atent la ofertele care ti se fac pentru ca te avantajeaza.

SAGETATOR
Nu te astepta ca planurile pe care le construiesti teoretic in minte sa se concretizeze foarte repede, pentru ca e cale lunga pana se vor indeplini. Important e ca ai garantia ca te indrepti spre un succes sigur, pentru ca altfel te poti organiza in ceea ce urmeaza cand stii ca totul va iesi foarte bine. Nu ai avea nicio tragere de inima sa faci vise frumoase, fara nimic cert ca intr-o zi vei atinge succesul. Poti primi aceste garantii de undeva si te motiveaza sa mergi mai departe oricat ar mai dura.

CAPRICORN
Apare ceva care strica atmosfera domestica, de parca te-ai trezi cu un musafir nepoftit sau cu o defectiune in locuinta care irita pe toata lumea. Trateaza neprevazutul cu calm, nu te agita mai mult decat e cazul si implica-i si pe ceilalti membri ai familiei in rezolvarea acestui impas. E o situatie de moment, care poate fi depasita cu bine daca nimeni nu ridica tonul, nu da vina pe ceilalti si nu se enerveaza mai mult decat e cazul, deci aduna-te si rezolva totul cu maturitate

VARSATOR
Emotiile te coplesesc pentru ca treci prin evenimente cu o conotatie afectiva majora. Parca ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit sau o veste cu impact emotional profund asupra ta incat ai fi in stare sa reactionezi extrem de sensibil, prin lacrimi si o stare de anxietate greu de controlat. Slabiciunile tale ies la iveala si arati tuturor cat de sensibil poti fi, pentru ca uneori te induiosezi de la orice si te comporti ca si cum ai avea un suflet foarte vulnerabil. Nici tu nu credeai ca poti simti asa!

PESTI
Nu poti uita un eveniment de demult care te-a afectat profund si-l tot porti dupa tine ca pe cea mai grea si urata amintire. Nu te poti detasa de ceea ce te-a ranit candva iar regretele si resentimentele sunt si acum foarte puternice. Ai tendinta de a te razbuna pentru cele traite candva, dar iti faci singur rau cu aceasta atitudine negativa. Nu e genul tau, dar se vede cat de mult ai suferit odinioara de nu reusesti nici acum, dupa atata timp, sa inchizi acel capitol dureros.

Sursa: Acvaria.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *