Horoscop

Vărsătorii trebuie să privească azi partea plină a paharului

Ignoră tot ceea ce te-ar putea enerva şi concentrează-te doar pe ceea ce îţi place să faci. De asemenea, nu uita că ai de făcut ceva foarte important pe seară.

Scorpion
Lucrurile incep sa se schimbe in favoarea ta la locul de munca si nimic nu te bucura mai mult. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa nu mai dai randament. Lucrurile nu se schimba foarte mult in viata personala. Partenerul de viata iti este alaturi si nu ar strica sa ii acorzi si tu mai multa atentie.

Sagetator
Ai de rezolvat o problema urgenta si ar fi bine sa te pui inca de dimineata pe treaba. Ba mai mult, la pranz vei fi nevoit sa participi la o sedinta foarte importanta. Abia pe seara o sa ai si tu putin timp sa respiri si sa sa te simti bine in sanul familiei.

Capricorn
Partenerul de viata abia asteapta sa petreceti mai mult timp impreuna, asa ca fa tot posibilul pentru a termina munca mai devreme si sa stai mai mult cu acesta. Vei fi nevoit sa faci o cheltuiala in plus, iar acest lucru te cam enerveaza pentru ca aveai cateva economii si chiar ai fi vrut sa ramana acolo.

Varsator
Incearca sa iti pastrezi calmul si sa privesti partea plina a paharului in ceea ce priveste o problema personala, care nu iti da pace de luni de zile. De asemenea, si la locul de munca va trebui sa participi la cateva sedinte foarte grele.

Pesti
Nu uita ca de curand s-a intamplat ceva foarte frumos in viata ta si asta iti ofera energia necesara pentru a face fata tuturor provocarilor ce vor urma. Cele mai bune vesti vin dinspre viata personala, cand o sa primesti o invitatie de iesit in oras exact de la persoana de care iti place.

Berbec
Uite ca toata munca de pana acum nu a fost facuta degeaba si acum observi rezultatele, care nu sunt deloc neglijabile. Ba mai mult, este posibil sa apara si o promovare.

Taur
Astrele prevad o zi foarte fericita pentru tine, poate si din cauza ca, dupa mult timp, ai tu parte de cateva zile linistite in sfarsit. Nu ar strica sa iti iei si concediu si sa petreci cateva zile alaturi de persoana iubita.

Gemeni
Esti pe drumul cel bun din punct de vedere profesional si asta iti ofera o senzatie foarte buna, ba mai mult parca ai multa pofta de munca si esti din ce in ce mai interesat de proiecte noi.

Rac
Viata sentimentala evolueaza dupa bunul plac si nici macar prin gand nu iti trece sa incerci sa schimbi ceva. Chiar daca ai vrea sa gasesti ceva de schimbat, nu ai avea ce pentru ca totul merge bine.

Leu
De dimineata esti plin de energie si o sa reusesti sa finalizezi in sfarsit cateva proiecte importante. La amiaza o sa ai nevoie de ceva energizant pentru a fi din nou in forma de dimineata, pentru ca o sa ai parte de mai multe activitati solicitante, insa nu la locul de munca. Vestea buna este ca in sfarsit ai timp sa stai mai mult cu persoana iubita.

Fecioara
Astazi va fi o zi buna cam din toate punctele de vedere pentru tine. Chiar o sa primesti si o suma de bani, care te va ajuta sa scapi de cateva datorii ingrijoratoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *