Cultură

Vedete, stand-up comedy şi filme virale celebre la ICEEfest 2014

Pe tot parcursul celor două zile, pauzele dintre prezentări vor fi condimentate de unul dintre cei mai apreciaţi artişti stand-up din Marea Britanie, Keith Farnan – http://www.keithfarnan.com/, cunoscut pentru glumele sale pe teme economice şi nu intoteauna foarte “corecte” din punct de vedere politic.

În prima zi, vedete precum Dragoş Nichifor (Grasu XXL), Călin Goia (Voltaj) şi Adrian Şină (Akcent) vor discuta într-o dezbatere moderată de Florin Grozea (HI-Q) pe marginea unui studiu realizat de Quantix Research despre reacţia fanilor la mesajele comerciale din social media şi din clipurile publicitare.

Seară e consacrată premiilor IAB MIXX, unde se vor premia cele mai interesante şi eficiente campanii online ale anului, după care cei peste 70 de speakeri vor participa alături de publicul ICEEfest la o petrecere condimentată cu jocuri: Xbox se va îmbină perfect cu popicele, biliardul şi alte jocuri… offline la Grand Combo din Băneasa Shopping City.

Finalul festivalului va fi marcat de “Viral Movie Night”, show-ul în care se discuta cu umor despre cele mai inspirate sau stupide clipuri care fac milioane şi zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Moderator va fi Andi Moisescu iar invitaţi Mihai Bendeac, Mihai Bobonete şi Răul Gheba. Ediţia de anul trecut, moderată de Teo de la #nimicnou a fost unul dintre cele mai apreciate momente din festival.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *