Actualitate

Vezi intersectiile unde vor fi instalate camere

Ministerul de Interne a facut publica harta locurilor unde din luna septembrie, ar urma sa fie puse camere de filmare. Cei mai multi oamenii spun ca aceste masuri nu vor schimba situatia si doar vor fi cheltuiti bani in zadar.

Din harta prezentata de Ministerul de Interne reiese ca cele mai multe camere vor fi instalate in centrul capitalei si in sectorul Botanica. Astfel circulatia pe bulevardele Stefan cel Mare, Dacia, Decebal, pe strada Mihai Viteazul si altele va fi supravegheata non stop. Responsabilii de la minister spun ca au fost alese intersectiile considerate cele mai periculoase. Majoritatea oamenilor se arata insa sceptici ca o asemenea masura va putea preveni accidentele rutiere.

Camerele de supraveghere urmau sa fie instalate inca in primavara, potrivit unei promisiuni a ministrului Dorin Recean. Dupa accidentul de marti de pe soseaua Muncesti, ministrul a spus ca ele vor aparea in luna septembrie. In total, pana la sfarsitul acestui an vor fi instalate 41 de camere. Ele au fost cumparate dintr-un grant de 4,6 milioane de dolari, acordat de guvernul Chinei.

Tot dupa accidentul de marti, olitia a decis sa prelungeasca operatunea Nopti albe, pentru depistarea soferilor bauti, pana pe 31 august. Noaptea trecuta au fost prinsi beti la volan 17 conducatori auto. De la inceputul acestei luni, circa 290 de soferi au fost prinsi in timp ce conduceau in stare de ebrietate.

Sursa: protv.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *