Actualitate

Viaţa secretă a lui Dragnea în penitenciarul Rahova. Cu cine îşi petrece tot timpul în închisoare

Liviu Dragnea este de aproape şase luni închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde are de ispăşit o pedeapsă de trei ani şi jumătate, într-un doar privind angajări fictive. Inedit este faptul că încă din primele săptămâni de încarcerare, fostul lider PSD s-a oferit să lucreze la atelierul auto al închisorii, în speranţa că îşi va micşora pedeapsa.

Astfel, în prezent, Dragnea lucrează de dimineața până seara în atelierul auto al închisorii, în mare parte datorită profesiei de inginer, și nu este prezent în curtea unității, astfel că nu se întâlneşte prea des cu alţi deţinuţi. Unele surse Wowbiz.ro spun că singura persoană cu care stă zi de zi este bărbatul care lucrează cu el în același punct lucru. Astfel, surse de la Penitenciarul Rahova au explicat că Liviu Dragnea are un coleg special la atelierul auto al pușcăriei.

„Dragnea este un tip sociabil la închisoare, nimeni nu a avut nimic până acum cu el, și nici nu ar fi avut de ce, întrucât încearcă să stea în banca lui. Vorbește cât e ziua de lungă cu cei cu care are intră contact la…locul de muncă, și anume, cei care îl păzezc, dar și un profesor, repartizat și el la repararea autoturismelor”, au povestit persoane din preajma fostului politician.

Mai mult, fostul lider PSD se pare că stă singur în celulă şi primeşte un salariu minim pe economie pentru munca depusă în atelier.

„Dragnea ar sta singur în celulă și are un salariu minim pe economie de 1.500 de lei (îndemnizația de pușcăriaș pe care o acordă statul, din taxele și impozitele românilor). Ex-liderul PSD nu refuză mâncarea oferită de bucătarii penitenciarului pentru că asta ar fi considerat un gest de represiune față de autorități, iar orice formă de protest i-ar scurta șansele să iasă mai repede din pușcărie”, au dezvăluit şi jurnaliștii de la reaitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *