Sport

Victor Cotiujanschi a invins la Varsovia

Pugilistii moldoveni Vasile Belous, Victor Cotiujanschi si Vladimir Cheles au devenit premianti ai turneului international "Felix Stamm", incheiat in capitala Poloniei.Vasile Belous (69 kg) a devenit castigator al turneului, demonstrand un box de o factura tehnico-tactica inalta, a declarat, la revenirea in tara, antrenorul emerit Petru Caduc.

"A boxat foarte inteligent, cu precizie, demonstrand un arsenal variat de procedee tehnico-tactice. Am ramas placut surprins de evolutia lui", a spus el. "Remarc concomitent si prestatia buna a lui Victor Cotiujanschi (75 kg) si Vladimir Cheles (81 kg), care s-au clasat pe locurile trei", a adaugat tehnicianul.
Potrivit antrenorului de la Grimancauti, urmeaza pentru moment sa determine locul desfasurarii unui cantonament, deoarece varianta participarii la turneul international de la Kiev, stabilita anterior, nu mai este valabila. "In mai, vom mai participa la un turneu international in Cehia. Obiectivul principal este evoluarea cu succes la Campioantul Mondial de la Paris", a mai spus antrenorul lotului national.
Cel mai bun boxer moldovean al momentului este Veaceslav Gojan (54 kg), medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), clasat pe locul doi la Cupa Mondiala de la Moscova anul trecut. El a cedat cu scorul 3-4 reprezentantului Rusiei la turneul "Felix Stamm".
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *