Astăzi 24 Martie 2018, Sâmbătă - Ultima actualizare la 23 Martie 2018
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Actualitate 3 Septembrie 2017, ora 00:58

UPDATE. Ponta își lansează duminică noul proiect politic, alături de Daniel Constantin; Reacția lui Dragnea

Marime Font

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, că își lansează duminică noul proiect politic, pe care l-a intitulat ”altfel”. Evenimentul va avea loc la sediul Pro România, iar alături îi vor fi fostul copreședinte ALDE Daniel Constantin și deputatul Sorin Câmpeanu. Liderul PSD Liviu Dragnea

UPDATE ora 22. 20 Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, sâmbătă, la Năvădari, anunțul lui Victor Ponta. Întrebat câți parlamentari vor pleca de la PSD către partidul lui Ponta, Dragnea a spus: ”Se pare că nu, din ce am înţeles eu. Acuma nu ştiu. Câţi o să ne regăsim mâine acolo, la lansare?”, s-a întrebat retoric Dragnea.

Întrebat cum vede toată aceasta răzvrătire din partea fostului premier, Dragnea a răspuns: ”Nu vreau să comentez acuma, dar asta nu înseamnă că nu o să comentez. Nici nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect”.
-
”E momentul! Mâine, alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul „Pro Romania”. E momentul să oprim criticatul si comentatul de pe margine – intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta „Mlastina” care ne conduce acum! Puteti sa ne sustineti sau să ne înjurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel”, a scris Ponta pe Facebook.Ponta a venit, vineri, la Parlament, în cârje după ce s-a accidentat la picior. El anunța, atunci, că va anunța noul proiect politic în scurt timp.

În câteva zile anunţ proiectul politic. Nu s-a pus niciodată problema să facă parte din proiect domnul Grindeanu. După cum ştiţi va avea o carieră diplomatică, sau ceva de genul acesta. Eu sunt foarte mulţumit de ideea că fac ceva de care să nu-mi fie ruşine”, a spus el.

Încă din vară, fostul premier, exclus din partid în urma scandalului din PSD legat de demiterea lui Sorin Grindeanu, spunea că va lua în septembrie o decizie privind înființarea unui nou partid, alături de alți membri dezamăgiți din PSD și ALDE.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Martie 2018, ora: 10:37

DECALOGUL LUI CONSTANTIN CODREANU

DECALOGUL LUI CONSTANTIN CODREANU Din editia print

( ) Citeşte tot articolul


Opinii & Editoriale 23 Martie 2018, de Dan Nicu

Dodon, vasalul lui Putin

Alegerile din Rusia, de duminica trecută, s-au terminat în mod previzibil, cu victoria lui Vladimir Putin.

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Martie 2018, de Moni Stănilă

Se apropie ziua

27 martie bate la ușă. Încă nu știm cum va fi marcată această zi de diferite instituții, dar, cu siguranță, televiziunile de știri nu se vor plânge de lipsa subiectelor. Mai interesant va fi să vedem ce știri vor transmite televiziunile lui Dodon. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Martie 2018, de Moni Stănilă

Departe de liniște

E foarte greu în ziua de astăzi, trăind în Moldova, să lăsăm toate la o parte și să ne îngrijim de suflet. Vedem câte lucruri ne tulbură: alegerile parcă neîntrerupte, calomnierea oamenilor, Rusia – care nu încetează să ne respire în ceafă prin toate...

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Martie 2018, de Constantin Tănase

Moldova a renunțat la propriul ei act de naștere?

Noi am abdicat de la principiile Declarației de Independență; moldovenii, care mai rămân pe aceste principii sunt în minoritate și sunt numiți „radicali”, „extremiști”, „naționaliști”, „xenofobi”, „legionari”, „naziști”,...

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul