Eveniment

Victoriabank a dăruit zâmbete şi bucurie copiilor defavorizaţi

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Victoriabank le-a organizat o sărbătoare cu teatru de păpuşi, cadouri, dulciuri şi multe activităţi distractive ce au adus copilaşilor în această zi minunată multe emoţii pozitive. La rândul lor, copiii au recitat poezii şi au cântat, demonstrând cât de talentaţi sunt.

Victoriabank a decis să meargă anume la acest centru, deoarece aici este găzduită şi Maria Afanas, beneficiară a proiectului „Eu ajut copiii!”. Ei i-a fost adus în dar şi un cărucior potrivit pentru plimbări în aer liber până când va putea să meargă de sine stătător.

„Am decis să venim din nou la acest centru municipal, atât pentru Maria Afanas, cât şi pentru ceilalţi copii pe care i-am îndrăgit încă pe 10 februarie, când am fost pentru prima dată la ei în ospeţie. Am văzut şi am apreciat talentul acestor copii în materie de desen şi pictură, organizând chiar şi câteva expoziţii în sediul central Victoriabank. Ne-au marcat istoriile lor şi am dorit să fim astăzi alături de ei, inclusiv de Maria Afanas”, a declarat Daniela Donţu, şef Secţie Publicitate şi Relaţii Publice Victoriabank.

Copiii au urmărit cu atenţie piesa de teatru „Puişorul de Aur”, jucată de actorii de la Teatrul „Licurici”, amuzându-se de peripeţiile prin care au trecut personajele din poveste. Directoarea centrului, Maria Jechiu, a spus că pentru aceşti copii orice atenţie este foarte importantă.

Directoarea are doar cuvinte de laudă şi veşti bune despre Maria Afanas: „Maria urmează cu răbdare o serie de proceduri şi exerciţii, în pofida faptului că sunt dureroase şi neplăcute. Dar zilele acestea ne-am bucurat mult că încearcă să se ridice singură pe picioare, lucru important pentru evoluţia însănătoşirii sale”. Cât despre căruciorul adus de Victoriabank, Maria Jechiu a spus că fetiţa s-a bucurat mult deoarece va putea fi plimbată mai mult timp în aer liber.

Implicarea Victoriabank în acţiuni de responsabilitate socială care vizează acest centru de copii a început pe 10 februarie curent, când Victoriabank a anunţat că Maria Afanas, fetiţa de 5 ani care suferă de paralizie cerebrală infantilă şi contractură la membrele inferioare, va fi supusă mai multor intervenţii chirurgicale din contul banilor adunaţi în acest proiect. Reamintim că „Eu ajut copiii!” este un card bancar de caritate de pe care clientul donează la fiecare tranzacţie, automat, câte un leu într-un cont special, sumele adunate fiind dublate de Victoriabank. Actualmente, Maria se reface după prima operaţie, iar medicii, Centrul de plasament, Victoriabank şi clienţii săi îşi doresc din toată inima ca intervenţia să fie una de succes.

Cardul de afinitate „Eu ajut copiii!” poate fi solicitat de orice persoană fizică care a atins vârsta de 18 ani şi poate opta pentru un card de tip Maestro sau MasterCard, în valută naţională sau străină. Cardul este emis cu un design unic şi inedit şi va oferi acces la toate tipurile de servicii existente pentru cardurile emise de Bancă.

Victoriabank este prima bancă autohtonă care a lansat un astfel de card a cărui menire exclusivă este să-i ajute pe copiii defavorizaţi. Este o nouă abordare care va aduce doar beneficii societăţii prin rezolvarea cazurilor legate de copii defavorizaţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *