Finanţe

Victoriabank, cel mai scump brand din sectorul bancar

Astfel, Victoriabank se poziţionează pe locul 1 în topul celor mai scumpe branduri din sectorul bancar şi pe locul 7 în top 50 cele mai scumpe branduri moldoveneşti.

În topul celor mai scumpe 50 de brand-uri moldoveneşti brandul Victoriabank este urmat de Moldova -– Agroindbank, evaluată la 5,1 mln. USD, după care, la mare distanţă, urmează Banca de Economii – 0,93 mln. USD. Primele şase poziţii în top sunt ocupate de brandurile: Cricova, costul căreia este de 35 mln. USD; Bucuria, evaluat la 13 mln. USD; urmat de berea Chişinău (11,5 mln. USD); Aroma (8,2 mln. USD) şi Buket Moldavii (4,5 mln. USD).

Studiul este efectuat al treilea an consecutiv, iar cele mai scumpe branduri au fost evaluate în baza activităţii companiilor, inclusiv a altor factori care influenţează poziţia şi perspectivele brandului, posibilităţile sale de dezvoltare şi factorii de risc. Victoriabank a deţinut şi în anii precedenţi poziţiile de cel mai scump brand din sectorul bancar.

Victoriabank este una din cele mai importante bănci din Republica Moldova, cu peste 100 de filialele şi peste 1400 de angajaţi. Brandul a căpătat notorietate atât datorită produselor şi serviciilor inedite şi avantajoase, a implementării tehnologiilor informaţionale, cât şi graţie realizării proiectelor de responsabilitate socială şi filantropice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *