Economie

Victoriabank facilitează procedura de obţinere a cazierelor şi certificatelor MAI

Din 1 septembrie 2011 cu Victoriabank procedura de comandare a documentelor eliberate de Poliţia Rutieră va deveni mult mai simplă. Solicitantul nu va mai fi nevoit să se deplaseze mai întâi la oficiile Poliţiei Rutiere pentru a comanda documentul necesar, unde i se va emite o factură de plată cu care apoi să meargă la bancă să o achite şi ulterior să revină. Acum va fi posibilă comandarea oricărui document indicat mai jos direct la subdiviziunile Victoriabank:

– Cazier contravenţional pentru persoanele fizice;
– Cazier contravenţional pentru persoanele juridice;
– Certificat privind pierderea permisului de conducere;
– Certificat privind pierderea paşaportului tehnic al autovehiculului;
– Certificat privind pierderea numerelor de înmatriculare;
– Certificat privind accidentele rutiere pe persoană;
– Certificat privind accidentele rutiere pe autovehicul.

Imediat după primirea comenzii, specialiştii Victoriabank transmit datele către Ministerul Afacerilor Interne prin intermediul unui sistem online de schimb de informaţii, iar solicitantul îşi poate ridica cazierul sau certificatul de la oficiul Poliţiei Rutiere pe care l-a indicat în cererea de comandă.
În cazul în care se va solicita emiterea documentului în decurs de o zi, acesta va putea fi ridicat doar la Secţia Poliţiei Rutiere din mun. Chişinău. Ridicarea acestuia se face personal sau prin procură. Mai mult, Victoriabank oferă posibilitatea solicitării documentului de către o altă persoană decât cea căreia i se va emite acesta.

Lista secţiilor Poliţiei Rutiere şi coordonatele acestora va fi afişată atât la ghişeele băncii cât şi pe site-ul poliţiei rutiere: http://www.pr.gov.md/dprservices/online/.

De remarcat că BC „Victoriabank” SA a implementat acum câţiva ani serviciul de achitare a amenzilor rutiere direct la bancomatele băncii. Prin astfel de servicii Banca urmăreşte să aducă mai multă comoditate clienţilor săi, oferindu-le posibilitatea de a economisi timpul preţios.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *