Economie

Victoriabank, în topul celor mai mari bănci din Europa de Est

Topul a fost realizat în baza cifrelor privind totalul activelor la data de 31 decembrie 2011. Victoriabank avea la acea dată active mai mari de 550 mln. euro. În total au fost analizate datele a peste 240 de bănci din regiune, inclusiv reprezentanţele băncilor străine.

De menţionat că Victoriabank înregistrează rezultate remarcabile şi în anul 2012. Conform ultimelor date, totalul activelor Victoriabank constituia 614 mln. euro, fiind lider la atragerea depozitelor bancare, cu cota de piaţă de 21,61%. Potrivit experţilor bancari, rezultatele reflectă încrederea mare pe care o au clienţii în această instituţie bancară, dar şi competitivitatea ofertelor din portofoliul Victoriabank.

Mai multe detalii despre oferta de produse şi servicii oferite de Victoriabank găsiţi pe site-ul www.victoriabank.md.

Clasamentul See News TOP 100 SEE Banks este dominat de către băncile din România, cu 5 bănci prezente, urmând Croaţia – cu 3 bănci. SEE Top 100 este realizat de SeeNews în parteneriat cu A.T. Kearney şi Euromonitor International. Clasamentul este întocmit în baza a peste 1200 de companii, cuprinzând cele mai mari societăţi de asigurare, bănci şi instituţii non-financiare din Europa de Sud-Est.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *