Eveniment

VictoriaBank se bucură de încrederea şi fidelitatea clienţilor la capitolul depozite

Astfel, la finele lunii februarie, VictoriaBank a consemnat depozite ale persoanelor juridice în sumă de 2,85 mld. lei, urmată de Moldova-Agroindbank” cu depozite în valoare de 2,46 mld. lei și „Moldindconbank” – 2,44 mld. lei.

Mai mult decât atât, în topul băncilor care au atras cele mai multe depozite ale persoanelor fizice, Victoriabank se poziționează pe locul 2 cu depozite în valoare de 6,49 mld. lei, urmată de Moldindconbank cu 5,44 mld. lei și Banca de Economii cu 3,79 mld. lei. În total în luna februarie, VictoriaBank a înregistrat depozite în sumă de 9,41 mld. lei.

Pe fundalul unei scadențe a segmentului de depozite bancare din Republica Moldova, deja al doilea an, Victoriabank reușește să-și mențină preponderenţa. Rezultatele impecabile ale Băncii se datorează reputației de afaceri exemplare, rezultatele pozitive de audit, eficacitatea managementului în atingerea rezultatelor financiare și nu în ultimul rând comunicarea profesionistă dintre instituție și client.

La capitolul depozite bancare, VictoriaBank se evidențiază dintre celelalte Bănci prin condiții prielnice la depozite în valută națională și străină, la termene diferite și dobânzi atractive. Atât pentru persoanele juridice, cât și pentru persoanele fizice, VictoriaBank oferă un portofoliu de servicii adaptate la situația economică actuală și care corespund necesităților financiare ale clienților săi.

Piața depozitelor bancare ale persoanelor fizice în luna februarie totalizează 32,5 miliarde lei, cu 0,5 miliarde mai mult decât la sfârșitul lunii precedente. La fel și depozitele persoanelor juridice s-au majorat de la 13,6 miliarde lei în ianuarie la 15,4 miliarde lei în februarie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *