Social

Victoriabank şi Visa dau startul Jocurilor Olimpice şi la Chişinău!

Vă îndemnăm să sărbătorim împreună şi să dăm startul Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra, astfel răspundeţi provocării de a participa la diverse competiţii sportive.

Toţi participanţii vor avea parte de distracţie, de concursuri diferite şi de premii. Sunt aşteptaţi toţi cei energici, activi şi cu spirit de echipă. Iar cei mai buni dintre participanţi vor beneficia de un premiu inedit – o călătorie cu aerostatul deasupra Chişinăului.

Evenimentul va marca finalizarea campaniei „Olimpiada 2012” şi va celebra evenimentul de premiere a câştigătorilor campaniei care vor pleca să asiste la cel mai grandios eveniment al anului, cea de-a XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra.

Reamintim că, în perioada 15 martie – 15 iunie, BC „Victoriabank” SA a derulat campania promoţională „Olimpiada 2012” în parteneriat cu Visa Int., în cadrul căreia au fost organizate 3 tombole cu premii, au fost oferite cadouri garantate pentru efectuarea a cel puţin 20 de tranzacţii cu cardul Visa de la Victoriabank, iar la final au fost desemnaţi 2 câştigători ai Marelui Premiu – o călătorie pentru 2 persoane la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra.

Împreună cu Victoriabank la înălţimea campionilor olimpici! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *