Timpul Liber

Victoriabank Vă felicită cu prilejul Zilei Independenţei şi Zilei Limbii Noastre

 Victoriabank Vă adresează sincere urări de prosperitate şi bunăstare, un viitor fericit şi luminos, încredere şi respect reciproc. Împreună să consolidăm sentimentul naţional, să devenim mai uniţi, bucurându-ne din plin de sărbătorile naţionale ce urmează. 

De 22 de ani suntem alături de clienţii noştri şi împreună am fost martorii evoluţiei Republicii Moldova an de an. Iar de 20 de ani fiecare dintre noi și-a adus aportul la dezvoltarea țării. În tot acest timp Victoriabank a creat standarde noi şi a oferit produse flexibile şi competitive pe piaţa bancară, ţinându-se întotdeauna cont de necesităţile clienţilor. Am avut încredere în reuşitele Dvs., mizând pe o conlucrare fructuoasă, care a dat rod, şi datorită reuşitelor şi fidelităţii Dvs. am atins parametrul real de a fi „Prima Bancă” din Republica Moldova.

În ultima zi a lunii, pe 31 august, Vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Limbii Noastre, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la un concert deosebit. Cu sprijinul financiar al Victoriabank, Primăria Capitalei va organiza un concert de exceptie.

În acelaşi timp, Victoriabank ţine să vă anunţe că în perioada 27-31 august 2011 vor avea uşile deschise pentru Dvs. şi unele subdiviziuni ale Victoriabank din Chişinău. Astfel, Dvs. veţi putea beneficia şi pe durata sărbătorilor naţionale de o serie de operaţiuni bancare.
Informații detaliate despre orarul de lucru şi serviciile prestate de subdiviziunile Victoriabank le găsiţi pe www.victoriabank.md.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *