Social

Victoriabank Vă provoacă la competiţie: câştigaţi una din cele două călătorii la Jocurile Olimpice 2012 din Londra

În acest fel, orice achitare cu cardul Visa de la Victoriabank în perioada 15 martie – 15 iunie 2012 va participa la extragerea a sute de premii cu tematică sportivă şi, la final, marele premiu: 2 călătorii pentru două persoane la Jocurile Olimpice de vară 2012 desfăşurate la Londra.

La achitarea cu cardul Visa de la Victoriabank în punctele comerciale din lume, inclusiv achitările prin internet, cât şi prin intermediul efectuării Plăţilor Programate, în perioada 15 martie – 15 iunie 2012, veţi fi automat înscrişi la tombolele lunare şi la tombola finală. În cadrul tombolelor lunare vor avea loc extrageri de premii, inclusiv corturi turistice, genţi şi accesorii sportive, iar la finalul celei de-a treia luni va avea loc marea extragere, unde vor fi desemnaţi câştigătorii celor 2 călătorii, fiecare pentru două persoane, la Jocurile Olimpice de Vară 2012 din Londra.

De asemenea, pe toată perioada promoţiei Victoriabank oferă deţinătorilor cardurilor Visa premii garantate. Tot ce trebuie să faceţi este să adunaţi în perioada 15 martie – 15 aprilie, 16 aprilie – 15 mai sau 16 mai-15 iunie 2012 cel puţin 20 sau 50 bonuri de la POS-terminale în urma efectuării tranzacţiilor cu cardul Visa de la Victoriabank şi să vă adresaţi în orice filială Victoriabank pentru a le schimba, la alegere, pe unul din premiile garantate. Acestea vor constitui: set maiou chipiu, cană turistică, rucsac, set accesorii sportive, geantă sportivă, termos. La fel, pentru a înteţi atmosfera unei adevărate competiţii la care sunt provocaţi clienţii, cardurile Visa emise în perioada promoţiei, de Victoriabank, vor avea un design unic, iar emiterea iniţială a cardului Visa Electron va fi gratuită.

Mai multe detalii şi informaţii despre promoţie, premii, metodele de selectare a câştigătorilor puteţi afla pe site-ul băncii www.victoriabank.md sau pe pagina oficială de Facebook, unde aveţi posibilitatea să adresaţi şi întrebări. Tot pe pagina de Facebook a băncii vor fi organizate concursuri cu premii garantate.

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *