Sport

Victorie engleza in Champions League

Final dramatic de partida pe „Stadio Olimpico” din Roma, unde formatia locala de fotbal, AS Roma, si Arsenal Londra nu au putut stabili invingatoarea decat in urma loviturilor de departajare, in mansa a doua a optimilor Champions League. In cele din urma, echipa engleza s-a impus cu 7-6, dupa ce, la finalul celor 120 de minute de joc efectiv, scorul a fost 1- 0 pentru Roma. Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 11 de fundasul brazilian Juan, care, in pofida unei accidentari suferite in debutul partidei, a reluat in forta pe langa un Almunia fara speranta.

Repriza secunda a debutat cu o mare ocazie irosita de Baptista, acesta nereusind sa reia decisiv din interiorul careului londonez. Apoi, dat fiind ca nici minutele suplimentare acordate de arbitru nu au schimbat tabela de scor, s-a intrat in prelungiri.
Cele doua reprize a cate 15 minute nu au adus nimic nou pe tabela. Desi au inceput nefericit seria penaltiurilor prin ratarea lui Eduardo, „tunarii” au profitat de suturile slabe trimise de Vucinic si Tonetto, obtinand mult doritul loc intre cele mai bune opt echipe ale Europei, acolo unde s-au mai calificat alte trei formatii din Anglia si unde Italia a ramas fara nici o reprezentanta.
In alte meciuri ale returului optimilor de finala s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Liverpool – Real Madrid 4-0, Juventus – Chelsea 2-2, Panathinaikos – Villareal 1-2, Bayern – Sporting 7-1, Manchester United – Inter 2-0, Porto – Atletico 0-0, Barcelona – Lyon 5-2.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *