Actualitate

VIDEO / Campanie electorală cu peripeţii: Năstase s-a făcut de râs la Ştefan Vodă

“Chiar dacă la întâlnire au venit vreo 20 de oameni, nu toți au apreciat cele spuse de finul lui Țopa. Unde unul din participanți a criticat modul în care Năstase vorbește despre cum stau lucrurile în țară și anume de faptul că el doar critică și critică Guvernare, de parcă nimic bun nu s-a făcut în țară. Totodată acest invitat a declarat că politicienii sunt ca țânțarii, iar odată ce vor fi alungați țânțarii de la putere care sunt deja sătui, vor veni alți țânțari flămânzi, precum cei care se doresc acum la putere. Totodată participantul la această întâlnire a declarat că el și ceilalți oameni sunt bucuroși chiar și de bucata de drum care a fost făcută în cadrul programului ”Drumuri bune”, deoarece nimeni până acum n-a făcut acest lucru, chiar nici PCRM”, îl citează Chirilov pe un cetățean care l-a luat la rost pe Năstase.

Chirilov critică atitudinea totalitară a liderului PPDA, care nu acceptă o altă opinie, decât cea promovată de el şi colega sa din PAS, Maia Sandu.
“Reacția lui Năstase este una tipică lui, i-a sărit în cap acelui om din singurul motiv că are o altă părere decât cea promovată de oamenii din blocul electoral #ACUM, din care face parte PPDA și PAS”, constată Chirilov. 

Sursa: https://chirilovanatolie.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *