Actualitate

VIDEO / Coreea de Nord a executat un angajat guvernamental suspectat de CORONAVIRUS, care a încălcat regulile de carantină

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Afirmația a fost întâmpinată cu scepticism de către cei din afară, având în vedere faptul că țara are o frontieră comună cu China, unde au fost confirmate zeci de mii de cazuri.

 

„Autoritățile nord-coreene au transmis că nu există cazuri de coronavirus, dar suntem reticenți cu astfel de afirmații", a declarat Bir Mandal, de la comisia pentru alimentație și agricultură din cadrul ONU.

Presa din Coreea de Nord a scris, totuși, că unii cetățeni au fost plasați în carantină, iar autoritățile au luat măsuri de prevenție, între care închiderea frontierei cu China și interzicerea accesului în țară a turiștilor străini.

Însă presa din Coreea de Sud, care citează surse din nord, vorbește despre persoane infectate, după ce s-au întors din China, și chiar decese.

digi24.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *