Actualitate

VIDEO / FOTO. O nouă companie de microfinanţare şi-a deschis uşile. Are cele mai avantajoase oferte

Orice persoană care are nevoie de bani poate veni doar cu buletinul şi toată procedura va dura nu mai mult de cinci minute.

Pentru a beneficia de un împrumut este suficient să accesați site-ul www.sebo.md, să telefonați la numărul 022896897 sau să mergeți la una dintre filialele din apropiere.

În prezent sunt deschise nouă filiale, şapte dintre ele sunt în municipiul Chişinău, dar și în raioanele Edineţ şi Bălţi.

„Astăzi sărbătorim lansarea oficială a brandului Sebo pe piața Microfinanciară. Suntem o echipă de tineri profesionişti şi cu o viziune nouă asupra produselor financiare. Vrem să le oferim clienţilor o deservire la cel mai înalt nivel şi produsele cele mai confortabile pentru ei", a declarat SERGIU SOBULEAC, director general O.M. Sebo Credit S.R.L.

Reprezentanţii companiei au menționat că sunt aleşi de clienţi pentru că au cele mai favorabile condiţii. Mai mult decât atât, zilnic, compania deservește peste 1500 de consumatori.

„Luând în considerare că ne-am propus să fim lideri pe piață, am venit cu o serie de produse distincte. Acum oferim primul împrumut până la 4500 lei absolut gratuit, care nu prevede o dobândă sau comisioane ascunse. Am conceput acest produs pentru a demonstra calitatea serviciilor noastre. Ne propunem să demonstrăm că „gratuit” înseamnă „gratuit” și în așa mod vrem să redobândim încrederea consumatorilor în piața organizațiilor de micofinanțare. Până astăzi avem peste 15 000 de clienți mulțumiți care au beneficiat de primul împrumut gratuit și s-au asigurat de calitatea serviciilor noastre", a spus GRIGORE FUSU, marketing manager O.M. Sebo Credit S.R.L.

„Clienții ne aleg pentru că avem cele mai mici rate de pe piață, că oferim şi flexibilitate sporită pentru rambursare împrumuturilor, cum ar fi prelungiri, restructurări. În curând vom lansa un produs nou. Este vorba de un împrumut pe termen lung cu rambursare până la 24 de luni", a menţionat SERGIU SOBULEAC, director general O.M. Sebo Credit S.R.L.

Compania Sebo Credit şi-a propus ca până la finele acestui an să deschidă încă patru filiale în Moldova.

Pentru a beneficia de primul împrumut gratuit vizitați site-ul companiei www.sebo.md sau telefonați la numărul 022896897.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *