VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

publicat în Actualitate pe 19 Octombrie 2019, 07:35

Un accident auto grav a avut loc în această dimineață în comuna Bălțați din judetul Iasi, soldat cu patru victime, scrie Ziarul de Iași.

Din primele informaţii, cel puțin două persoane au murit, iar alte două persoane au fost rănite după un impact puternic.

În accident au fost implicate un VW Passat CC cu număr de Danemarca și un Opel Corsa. Motorul din prima mașina a sărit la 20 de metri de locul impactului, potrivit unor martori. Acul vitezometrului de la Passat s-a oprit la 140 km/h.

Din primele informatii, soferul autoturismului VW, care este posibil sa fi fost sub influenta alcoolului, ar fi intrat pe contrasens, mai notează sursa citată.
 
Accident grav și în Bacău

Potrivit Infotrafic, un accident grav, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc în această dimineață și pe DN2E85 Bacău - Adjud, pe raza loc. Sascut, jud. Bacău. În urma impactului, patru persoane au fost rănite (potrivit primelor date, toate grav).