Film

VIDEO. “GRAVITY 3D”, filmul despre care se va vorbi mult în următoarea perioadă

În acest film, Sandra Bullock şi George Clooney interpretează rolurile a doi astronauţi aflaţi în derivă în spaţiu, după ce naveta lor a fost distrusă în timp ce ei efectuau o ieşire pe orbită. Regizat de Alfonso Cuarón, thrillerul SF "Gravity" a obţinut încasări de 55,5 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Filmul de animaţie "Stă să plouă cu chiftele 2/ Cloudy with a Chance of Meatballs 2", care prezintă aventurile inventatorului Flint Lockwood, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 21,5 milioane de dolari.

Pe locul al treilea a debutat filmul "Pariorul/ Runner Runner", un thriller cu Justin Timberlake, care a obţinut încasări de 7,6 milioane de dolari. Cântăreţul american joacă în acest film rolul unui student dependent de poker online, care ajunge ruinat şi încearcă să îl găsească pe patronul acelui site, interpretat de Ben Affleck.

 

Filmul "Prisoners", cu Hugh Jackman şi Jake Gyllenhaal în rolurile principale, a coborât de pe locul al doilea pe al patrulea, cu încasări de 5,7 milioane de dolari. Acest film spune povestea unui tată aflat în căutarea fiicei sale răpite şi a prietenei acesteia şi care încearcă să îşi facă singur dreptate după ce poliţia nu reuşeşte să le găsească pe cele două fetiţe.

Lungmetrajul "Rush", de Ron Howard, care prezintă rivalitatea legendară dintre piloţii de Formula 1 Niki Lauda şi James Hunt, a pierdut două locuri şi a ajuns pe poziţia a cincea, cu încasări de 4,4 milioane de dolari.

Sursa: Realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *