Actualitate

VIDEO. Un urs a intrat într-o casă din California în căutarea bomboanelor

Casa unui cuplu din Tahoe, California, a fost spartă de către un „infractor” mai puţin obişnuit. Conform Science Alert, în timp ce Lane Skyes şi Carole Scofield erau plecaţi, ursul a pătruns în locuinţa lor pe ferestră. Atunci cînd s-au întors acasă, unul dintre prietenii lor a observat intrusul pe fereastră.

„Aveţi un urs în casă!”, a afirmat prietena celor doi. Ursul avea peste doi metri înălţime şi peste 136 de kilograme. Pentru cei doi întîmplarea nu este atît de neobişnuită deoarece este a şasea oară cînd un urs încearcă să le intre în casă. În timpul unei „vizite” anterioare, ce a avut loc în noiembrie 2017, cuplul s-a ales cu pagube de 700 de dolari.

„S-a împins în uşa din faţă pentru a putea avea acces la frigider şi rafturile din bucătărie. Uşile erau închise, însă am lăsat geamul din spate deschis. Este relativ mic, nu credeam că un urs ar putea intra pe el”, a declarat Sykes.

În videoclip, ursul poate fi văzut în timp ce intră în casă de mai multe ori după ce se caţără pe fereastra de la bucătărie. Animalul a îndepărtat plasa pentru insecte, a furat o pungă cu bomboane, apoi s-a retras pentru a-şi savura gustarea afară.

Însă americanii nu sînt singurii vizitaţi de urşi, în martie, în Romînia un urs a intrat într-o gospodărie din localitatea Colţi, judeţul Buzău, unde a mîncat un porc de 150 de kilograme.

Sursa: Noi.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *