Fotbal

Video: Bătaie generală la meciul Steaua – Rapid, scor 0-0

Formaţiile Steaua şi Rapid au remizat, luni, pe Arena Naţională, scor 0-0, în derbiul etapei a XI-a a Ligii I, în care centralul Alexandru Tudor a eliminat doi jucători de la echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi unul de la gruparea pregătită de Ilie Stan.

În minutul 66, arbitrul Alexandru Tudor i-a eliminat pe Andrei Prepeliţă de la Steaua şi Dan Alexa de la Rapid. Mijlocaşul stelist a avut o intrare periculoasă asupra portarului Coman, Alexa s-a repezit cu mâinile în gâtul lui Prepeliţă cerându-i socoteală pentru atacul său, iar acesta a ripostat rupându-i tricoul rapidistului. În incident s-au implicat şi ceilalţi jucători iscându-se o bătaie generală în care fotbaliştii şi-au împărţit reciproc pumni şi picioare.

Meciul a fost oprit aproximativ cinci minute şi din cauza accidentării lui Coman, care a primit îngrijiri medicale la braţul stâng, dar nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit cu Straton.

Fundaşul rapidist Ezequias Tavares a fost eliminat în minutul 75, după ce l-a călcat pe gleznă pe stelistul Tiberiu Bălan. Cei prezenţi pe banca rapidiştilor au protestat vehement la adresa arbitrului de rezervă Radu Petrescu, cel care i-a semnalizat lui Tudor intrarea dură a lui Ezequias.

Timpul.md după Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *