Internațional

Video: O femeie din Vietnam a îmbătrânit cu 50 de ani într-o singură zi

Femeia, în vârstă de doar 26 de ani, se numeşte Nguyeb Thi Phuong şi povesteşte că totul a început după ce a consumat fructe de mare. Faţa ei a început să se zbârcească şi să capete riduri puternice, iar din cauza sărăciei nu a mers la doctor ci a cumpărat doar câteva medicamente pe care şi le-a putut permite. La începutul acestei luni, câţiva doctori s-au oferit să o consulte gratuit pentru a descoperi cauza reală a misterioasei afecţiuni.

Soţul ei, Thanh Tuyen, lucrează ca dulgher, iar dragostea lui pentru Nguyen a rămas la fel în ciuda aspectului îmbătrânit al soţiei.

A fost nevoită să poarte o mască pe faţă pentru a evita privirile curioşilor

Întreaga transformare s-a petrecut în 2008, iar de atunci femeia a fost nevoită să poarte o mască atunci când ieşea în public, pentru a se feri de privirile insistente şi curioase. Acum, medicii vor încerca să afle cauzele exacte pentru a vedea dacă se poate inversa procesul de îmbătrânire.

“Cred că starea în care mă aflu acum este datorată unei alergii la fructele de mare. După ce am mâncat, am avut o senzaţie puternică de mâncărime, pe tot corpul, mă scărpinam inclusiv în timpul somnului", a declarat femeia, pentru dailymail.co.uk

Din cauza sărăciei nu a putut merge la un spital

Ea mai susţine că a luat nişte medicamente, cumpărate de la o farmacie locală, pentru că nu îşi putea permite să meargă la un spital din cauza sărăciei. “Am luat timp de o lună medicamentele pe care mi le procurase, iar senzaţia de mâncărime dispăruse. Cu toate acestea, pielea mea a început brusc să se zbârcească şi să capete un aspect urât", a mai declarat Nguyeb.

După primele investigaţii, medicii sunt de părere că ar putea fi vorba fie de lipodistrofie, fie de sindromul Cushing

Sursa: Evz.ro
Sursa foto/video. Daily Mail

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *