Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente

Sport 1 Septembrie 2017, ora 07:33

VIDEO REZUMAT /// Franța - Olanda 4-0. Cea mai drastică înfrângere oficială a batavilor din ultimii 109 ani!

Marime Font

Franța a redevenit lider în Grupa A din preliminariile europene pentru Cupa Mondială din 2018, după o evoluție senzațională contra Olandei, pe care a învins-o cu 4-0 pe Stade de France.

Deschiderea scorului a venit la capătul primului sfert de oră - pasă Giroud și gol Griezmann, scăpat singur cu Cilessen (14). "Cocoșii galici" au marcat din nou după pauză, în minutul 73, când Thomas Lemar a făcut 2-0 cu o execuție de clasă: voleu perfect de la 20 de metri, aproape de vinclul porții batave.

Jucătorul de la Monaco, în schimbul căruia Arsenal a oferit chiar în ziua meciului 100 de milioane de euro, a punctat din nou în minutul 89. Până acum, nu mai punctase la echipa națională. A urmat singura mare ocazie a olandezilor: Robben a nimerit bara, din unghi (90).Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0, după ce Mbappe - intrat în ultimul sfert de oră - a marcat în prelungiri. Și el se află la prima reușită la naționala mare a Franței, semnată chiar în ziua în care PSG a anunțat OFICIAL transferul său de la AS Monaco.

Franța a adunat 16 puncte după 7 etape și conduce grupa A, cu 3 puncte peste Suedia și 4 în fața Bulgariei.

Înfrângerea de la Paris este una istorică pentru Olanda, care nu a mai pierdut un meci oficial cu 0-4 din 1908! Atunci, "Portocala Mecanică" pierdea cu același scor în fața Marii Britanii, în semifinalele Jocurilor Olimpice, la o ediție unde avea să câștige medalia de bronz.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md