Bună Dimineața

Vine iarna, primare!

Rețelele de socializare sunt împânzite cu poze care arată în ce hal ajunge Chișinăul când plouă. Nici atunci când e soare, acesta nu e cu mult mai frumos, dar oricum… Ambuteiaje infernale, accidente, băltoace, glod, astea sunt doar câteva caracteristici care pot fi observate pe strada principală, pe restul ulițelor sau la periferii, nici n-are rost să menționez ce se petrece – acolo-i teatrul absurdului!

Oamenii sunt nemulțumiți că întârzie la serviciu, că se udă traversând strada sau că se murdăresc la fiecare pas. Prin urmare, toate pietrele sunt aruncate „în grădina” lui Chirtoacă. „Cred că dacă primarul Capitalei ar merge pe jos o bucată de oraș, pe străzile astea întunecoase, după două zile de ploi, s-ar înjura pe el însuși”, spune sora mea. Nemulțumit am fost și eu! Zilele trecute a plouat de-a binelea și am încercat să stau la dos la o stație, aceasta nu avea acoperiș. Am urcat în troleibuz, iar acolo câteva scaune erau ude, din simplu motiv că picura de sus. Știu, acestea sunt niște nemulțumiri minore, dar când fiecare al doilea om se plânge că în acest oraș lucrurile merg pe dos, atunci cred că primarul ar trebui să se pună pe gânduri. În Chișinău, drumurile se repară non-stop, dar oricum avem gropi sau chiar găuri în asfalt peste tot.

Vine iarna, vin zăpezile, străzile nu vor mai putea fi reparate, lucrările care de mult trebuiau finalizate încă-s în toi, iar edilul Capitalei, ca de obicei, va zice că a fost luat prin surprindere! O s-o spună frumos, o s-o facă pe eroul, o să certe responsabilii de la Primărie și o să plece cu mașina acasă. Noi, însă, o să înghețăm în autobuze și troleibuze, al căror termen de exploatare de mult a expirat.

Ca să nu fiți surprins de fiecare ploiță sau fulg de nea, stimate primar Dorin Chirtoacă, vă rog, apucați-vă de treabă din timp și încetați să mai bateți câmpii! Nu vă mai bateți joc de acest oraș și de oamenii care v-au votat din lipsă de alternativă! Orașul se duce de râpă, iar acum chiar nu contează unde va fi amplasat bradul și când vor fi aprinse luminițele de sărbătoare! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *