Timpul Local

VIP magazin, aprilie 2009

In aprilie, revista „VIP magazin” ti-i prezinta pe Alexandru Manciu, castigatorul „Fabricii de staruri”, omul de afaceri Alexandru Pincevschi, Andra si Catalin Maruta „Happy impreuna”, Constantin Moscovici aplaudat de Gheorghe Zamfir, Ludmila Balan sarbatorita de familie, Janet Erhan in drum spre altar, Natalia Barbu, Angela Gonta, Lorena Bogza, Natalia Gordienco si alte cateva vedete in rochii de mireasa.

Inca de la inceputul proiectului „Fabrica de staruri”, revista „VIP magazin” le-a oferit, lunar, cititorilor informatii si poze cu participantii acestui reality-show. O data ce prima editie a luat sfarsit, pe coperta revistei din aprilie ii veti vedea pe Alexandru Manciu, castigatorul proiectului, si doi dintre colegii sai – Adriana si DiBo. Din interviurile cu ei, veti afla cum a fost aceasta experienta pentru ei si ce planuri de viitor au.

Omul de afaceri Alexandru Pincevschi vorbeste deschis despre afacerile lui si despre criza, dar si despre parinti, copii si femeile care ii plac. Marcus Koller, noul director general al hotelului „Codru”, ne da detalii despre cum intentioneaza sa faca din acest hotel un lider in domeniu.

In exclusivitate pentru „VIP magazin”, Andra si Catalin Maruta vorbesc despre glume porcoase, capitala de la Targu Jiu, tacerea lui Pavel Stratan, playback, fair-play si declaratii de dragoste.

Din tema editiei, aflati raspunsul la intrebarea „Cum facem bani cu internetul?” de la patru experti in domeniu. Iar pentru ca, in ultima vreme, multi si-au trecut si viata personala pe „on-line”, va prezentam 3 povesti de dragoste ce „au luat foc” pe internet.

Surpriza numarului – proiectul „Cele mai ravnite mirese”: Doina Sulac, Lorena Bogza, Angela Arama, Victoria Filip, Natalia Gordienco, Natalia Barbu, Victoria Musteata, Angela Gonta si Irina Cojocaru au pozat in rochii de mireasa si au vorbit despre barbatii din visele lor. Noi le-am „potrivit” cate un mire pentru fiecare.

Mai cititi despre Nicu Timofti, Valentina Vidrascu, Aliona Triboi, Doriana Zubcu-Marginean dezgolita frumos, dar si despre amenajarea casei, moda, sanatate si localuri.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *