Vitalie Călugăreanu: Asistăm la un circ, iar cei din ACUM și-au irosit unica șansa de a se impune ca actori vizibili

publicat în Actualitate pe 24 Aprilie 2019, 15:03

Discuţiile dintre PSRM şi exponenţii blocului ACUM alimentează senzaţia unui târg scârbos, în care s-au lăsat atraşi Maia Sandu şi Andrei Năstase. De această părere este jurnalistul Vitalie călugăreanu, într-un editorial publicat de cotidianul.md. 

“Acest târg scârbos cu PSRM, în care ACUM a acceptat să intre, trebuie să înceteze urgent. Mânată de unii „binevoitori” în capcana unor discuții contrare firii cu un partid ai cărui lideri nu-și aparțin, detestați până la ură de cei care și-au dat votul pentru blocul ACUM – această forță politică (ACUM), în care electoratul pro-european a investit poate ultimele speranțe a început să-și obosească susținătorii”, scrie Vitalie Călugăreanu.
În opinia jurnalistului, “cochetările televizate între exponenții PSRM și ACUM provoacă vomă”.

“Asistăm la un circ, iar cei din ACUM și-au irosit unica șansa de a se impune ca actori vizibili la această reprezentație dată pe timp de ciumă. Poporul vrea circ și pâine. ACUM nu-i poate oferi poprului pâine (alții administrează bugetul), dar i-ar fi putut oferi circ – unul care să-i facă pe cetățeni să se simtă răzbunați, iar ACUM să pluseze mult electoral”, conchide Călugăreanu.