Actualitate

Vitalie Gămurari este noul purtător de cuvânt al PDM

Anunțul a fost făcut în cadrul briefingului ținut de liderul formațiunii Vlad Plahotniuc. Pe lângă funcția de bază, Gamurari va crea și va conduce un board de experți și persoane notorii din afara partidului care va consulta formațiunea în ceea ce ține de deciziile luate în cadrul acesteia. Decizia a fost luată, la fel, astăzi în cadrul ședinței PDM.

˝Am propus astăzi în ședința PDM formarea unui bord consultativ care să activeze paralel cu partidul nostru din care vor face parte personalități din afara PD oameni din diferite profesii. Este un bord consultativ care vine să aducă un plus de profesionalism activității noastre de partid dar și a deciziilor pe care le luăm în partid. Nu în ultimul rând, motivul pentru care se constituie acest bord de experți este de a ne sprijini în reformarea clasei politice, o reformă pe care doar un partid singur nu o poate face, are nevoie de expertiza cât mai bună a societății. Conducătorul acestui bord și cel care va își va asuma demararea acestui proiect este dl Gamurari, un profesionalist care vine din mediul academic, este doctor în drept, este director a școlii doctorale de drept din cadrul ULIM, un om cu analiză profundă cu multă experiență, care desigur împreună cu colegii din acest bord vor ajuta Partidul Democrat să se modernizeze. Vă anunț de asemenea că dl. Vitalie Gamurari este desemnat oficial, începând cu ziua de astăzi și în funcția de purtător de cuvânt a PDM, o decizie de care sunt sigur va aduce mult mai multă profunzime și consistență comunicării noastre cu mass media, dar și cu cetățenii˝, a declarat în această privință liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Prezent la briefingul de presă, Vitalie Gamurari a ținut să menționeze că a acceptat propunerea PDM pentru a pune în aplicare proiecte care vor duce la îmbunătățirea relațiilor cu publicul, îmbunătățirea situației din RM și îmbunătățirea instituțiilor din RM care activează.

˝Am acceptat această ofertă din partea PD de crea acest bord, această echipă în cadrul unui proiect pentru a da posibilitate inclusiv din practica mea pe care am acordat-o de mai mulți ani dar de a întruni experți din mai multe domenii pentru a pune în aplicare anumite expertize, anumite proiecte care vor putea fi puse în aplicare în societate într-un singur context: îmbunătățirea relațiilor cu publicul, îmbunătățirea situației din RM și îmbunătățirea instituțiilor din RM care activează. Este o practică internațională, nu suntem noi primii care mergem pe această cale, este o practică internațională când partidele mari, partidele puternice instituie asemenea grupuri de lucru, antrenând experți din cele mai diferite domenii, fiindcă nu este vorba doar de inițiativele despre care s-au vorbit, dar vreau să vă spun că este unul din elementele, și eu în calitate de expert care nu am avut înafară de acest proiect, și am făcut o analiză din punct de vedere a dreptului, o analiză științifică, dar sunt foarte multe probleme în RM care noi vom încerca să le punem în aplicare˝, a menționat Gamurari.

Sursa: Infotag.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *