Actualitate

Vlad Cebotari prezintă DOVEZI CLARE: Jurnalişti agresaţi şi copii implicaţi în acţiunile politice ale PAS şi PPDA

“Am promis că revin astăzi public cu confirmările care demonstrează exploatarea copiilor, uneori într-o forma inumană şi înjositoare, la protestele organizate de Maia Sandu şi Andrei Nastase, cazuri negate de colegii din studiou. La fel, prezint şi secvenţe video a modului de agresare şi cenzurare a jurnaliştilor de către aceleaşi partide PAS şi PPDA. Pe marginea tuturor acestor cazuri nu am văzut reacţii şi condamnări sau apeluri publice, ale celor care se autodeclară independenţi”, a scris Vlad Cebotari.

În imaginile publicate de fruntaşul PDM pot fi observaţi mai mulţi copii, participanţi la mitingurile sau flashmoburile, organizate de PPDA şi PAS în faţa Parlamentului sau în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Unul dintre aceştia este pus să rostească şi un discurs la microfon. “Pentru că noi nu vom permite aşa ceva!”, spune copilul, iar declaraţia sa provoacă un val de încântare în rândul manifestanţilor conduşi de Andrei Năstase.

Un alt copil este înlănţuit simbolic de un perete la Ministerul de Interne. În secvenţele video apar şi imagini cu elevii de la liceul “Lucian Blaga”, cu saci pe cap şi ştreanguri la gât, în timpul unei acţiuni derulată de o organizaţie afiliată PAS şi PPDA.

În acelaşi spot, Vlad Cebotari prezintă şi cazul reporteriţei de la Publika TV, Oxana Bodnar, agresată de participanţii la o acţiune electorală a PPDA, PLDM şi PAS. Tot aici, Vlad Cebotari reaminteşte şi despre agresarea jurnalistului Vadim Ungureanu, de către liderul PPDA, Andrei Năstase, dar şi de către fratele acestuia, Vasile Năstase.

Din secvențele video prezentate de Cebotari se vede și cum liderii PAS și PPDA trântesc ușa în nas jurnaliștilor incomozi, pe care nu-i admit la manifestațiile sale de partid.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *