Moldova

Vlad Filat a făcut schimb de cărţi de psihologie cu bătrânica din raionul Orhei

Nina Rabuş i-a mărturisit premierului că l-a minţit atunci când i-a promis că va termina de ţesut ţolul, pe care Vlad Filat a vrut să-l cumpere vara trecuta, la expoziţia din cadrul festivalului Gustar. Potrivit discuţiei dintre premier şi bătrână, preşedintele avea să fie ales când ţolul avea să fie terminat de ţesut.

Pasionată de psihologie, Nina Rabuş crede că anume din cauză ei preşedintele nu a fost ales, şi de atunci, nu-şi găseşte liniştea.

Premierul a asigurat-o pe bătrână că nu ţolul este cauza pentru care nu se reuşeşte alegerea preşedintelui, i-a făcut cadou trei cărţi de psihologie, şi un tur în cadrul Guvernului.

Şi Nina Robuş i-a împrumutat lui Vlad Filat o cartea de psihologie, care a învaţat-o că gândurile rele atrag nenorocirile, şi nu a ezitat să-i vorbească premierului de problemele cu care se confruntă localnicii în sat.

Cei doi au ajuns la înţelegerea ca ţolul să fie ţesut de un alt localnic, şi că se vor reîntâlni când ţolul va fi gata.

Bătrâna nu avea cum să termine de ţesut ţolul pentru că este invalidă. Acum 20 de ani a rămas fără patru degete la o mână şi de atunci s-a lăsat de ţesut, însă i-a fost ruşine să-i spună prim-ministrului acest lucru.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *