Actualitate

Vladimir Putin se izolează! Purtătorul de cuvânt a explicat că s-a exprimat „la figurat”

Pe site-ul Kremlinului, scrie că președintele Rusiei, Vladimir Putin, trebuie să respecte regimul de autoizolare, din cauza cazurilor de infectare cu Covid-19 din anturajul său. Informația despre asta a fost inclusă și în convorbirea telefonică cu președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon.

„Vladimir Putin a anunțat că, în contextul depistării cazurilor de infectare cu coronavirus printre oamenii cu care a contactat, trebuie pe o perioadă anumită să respecte regimul de carantină”.

Astfel, la evenimentele la care urmează să aibă loc la Dușanbe, președintele rus va participa în regim de videoconferință. Vorba este despre sesiunea programată pentru această săptămână a Consiliului de Securitate Colectivă CSTO, o reuniune a șefilor de stat ai Organizației de Cooperare din Shanghai și o reuniune comună a șefilor de stat ai statelor membre CSTO și SCO.

Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, președintele Rusiei a fost testat la Covid-19.

„El este absolut sănătos”, a afirmat reprezentantul Kremlinului. Nu se știe cât timp va lipsi Putin, pentru a participa la evenimentele față-n față.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *