Ultima oră

Voluntarul zilei: Marcela Gârbea

Marcela învață în clasa a X-a la Liceul Teoretic ,,Dante Aligheri’’ din Chișinău. Este o domniță care întrunește cele mai alese calități și se implică în acțiunile constructive cu multă dăruire și perseverență. Pasiunile ei includ lectura, sportul și muzica.

Marcela GârbeaMarcela s-a implicat în campania de informare pentru recensământ ,,Vorbesc românește, sunt român!” deoarece nu poate fi indiferentă în raport cu ceea ce se întâmplă în jur, atâta timp cât ea poate aduce schimbarea. Ca fiică de veteran al Războiului de pe Nistru, de mică i s-a cultivat sentimentul de dragoste față de valorile naționale.

În timp ce își desfășura activitatea la corturile de informare din oraș a observat că oamenii sunt foarte receptivi și asimilează informația cu multă atenție și interes. Anume de aici a început motivarea Marcelei spre a aduce la cunoștință cetățenilor multitudinea oportunităților care le stau la dispoziție odată ce se declară români. Îndeplinește această muncă cu plăcere și speră să se alăture cât mai mulți voluntari.

Mâine poate fi rândul tău.
 
Sursa: tinerii.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *