Muzică

Vom arăta tot ce este mai bun în Moldova

Vidar Josdal a venit la Chişinău pentru a realiza două videoclipuri ce vor reprezenta imaginea R. Moldova. Filmările primului videoclip au avut loc în faţa monumentului lui Ştefan cel Mare şi Sfânt cu participarea unui grup de tineri care au venit special pentru aceasta. Cel de-al doilea va „surprinde” o familie mare, stând în faţa televizorului şi susţinându-şi favoriţii.

„Am fi putut sta în redacţie pentru a realiza aceste clipuri, dar ele nu ar fi fost adevărate. De aceea am călătorit în 40 de ţări, iar Moldova este ultima pe care o vizităm în acest scop. Suntem o echipă alcătuită din trei persoane şi vom arăta tot ce este mai bun în Moldova”, menţionează Vidal Josdal. El mai spune că nu ştia prea multe despre Moldova înainte de a veni aici, iar acum cunoaşte că se află… lângă Turcia, are 4 milioane de locuitori, la fel ca şi Norvegia, şi a avut un domnitor viteaz pe care-l chema Ştefan cel Mare.

Referitor la piesa care reprezintă anul acesta R. Moldova, Vidal afirmă că îi place show-ul – este unul bun şi vesel, dar nu poate să-şi amintească cum sună melodia.

La filmări au participat vreo 30 de persoane (pentru comparaţie, în Macedonia au luat parte 1000 de persoane). Xenia, una dintre figurante, a recunoscut că a avut parte de ceva pozitiv şi că i-a plăcut foarte mult această experienţă. „Am venit aici cu clasa mea, i-am invitat pe colegi pentru ca să-i susţinem, toţi împreună, pe reprezentanţii noştri la concurs şi sper că Moldova va câştiga”. Diana, o altă participantă, a menţionat: „În prima scenă am arătat că susţinem Moldova la „Eurovision”, că suntem veseli, iar în a doua scenă ne-am îmbrăţişat toţi împreună pentru a sugera ideea că suntem o familie şi că ne stimăm mult unul pe altul”.

Olia Tira a fost prezentă şi ea la filmări pentru a fi alături de cei care au venit să o susţină şi au încredere în ea. „Am dorit să fiu lângă ei. Cred că se descurcă foarte bine, sunt pozitivi şi entuziasmaţi. Noi simţim energia lor pozitivă şi asta este important”, spune Olia.

R. Moldova va ieşi prima pe scena de la Oslo la cea de a 55-a ediţie a concursului Eurovision, în cadrul celei dintâi semifinale, şi va fi reprezentată de Sun Stroke Project & Olia Tira cu piesa „Run Away”.

Nelly Gâştemulte,
stagiară la TIMPUL

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *