Ultima oră

Voronin: “Idiotule!”

Un filmuleț realizat cu telefonul mobil, încărcat pe pagina WEB gagauzlar.md îl arată pe liderul comunist cum în loc să răspundă la întrebările lui Victor Capanji, fost deputat în primul parlament al Republicii Moldova, la făcut „idiot". Mai mult! Vădit deranjat de întrebările pe care le primește de la Vladimir Capanji, Vladimir Voronin i-a îndemnat pe cei din sală să-l ia și să-i dea "un șut în fund", pentru că el nu poate.

"Dvs insultați poporul găgăuz!", i-a strigat fostul deputat președintelui PCRM. În replică, Voronin i-a spus: "Voi nu sunteți popor, iar tu eşti un idiot!" Liderul comuniştilor nu este la primul caz, când insultă alegătorii. Referindu-se la limba de stat a R. Moldova, Vladimir Voronin a declarat că în opinia sa în țară trebuie să existe o singură limbă oficială – moldoveneasca. Întrebat de alegători cum rămâne cu promisiunile cu privire la limba rusă, Voronin le-a spus că discuția a fost altfel şi că el nu a promis aşa ceva.
În cadrul aceleeași întâlniri, liderul PCRM a menționat că încă nu știe cu cine va face alianță în Parlament pentru că nu știe cu cine te poți înțelege. "O să vedem totuși cine se va vinde", a conchis acesta.



Sursa: adevărul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *