Ultima oră

Voronin s-a plâns de hărţuiri şi nereguli la vot ambasadorului SUA la Chişinău

În întâlnirea cu ambasadorul, cei doi au discutat despre alegeri şi situaţia de după alegeri, dar şi despre "subiecte ale vieţii social-politice", se arată într-un comunicat de presă al PCRM.

Liderul comuniştilor a insistat asupra îngrijorării PCRM în legătură cu "multiplele încălcări realizate de guvernare în perioada electorală, dar şi în ziua alegerilor", potrivit comunicatului. "În pofida presiunii administrative, a cumpărării fără precedent a voturilor cetăţenilor, votării multiple, intimidării opoziţiei şi intimidării şi hărţuirii mass-media neloiale actualei guvernări, PCRM şi-a reconfirmat cel mai mare sprijin şi autoritatea în rândul populaţiei autohtone, obţinând voturile a 700.000 de alegători".

Voronin a apreciat, cu privire la "situaţia postelectorală", că este necesar să fie depuse toate eforturile pentru "alegerea tuturor organelor de conducere ale statului" şi evitarea alegerilor anticipate. Liderul PCRM a prezentat, de asemenea, un rezumat asupra "discuţiilor" cu PDM în vederea formării unei coaliţii de centru-stânga, pe care le-a calificat ca "pozitive".

Sursa: Timpul

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *