Astăzi 22 Martie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 11:40
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Moldova 24 Septembrie 2014, ora 11:49

Voronin susține că are probe ce l-ar putea compromite pe Dodon

Marime Font

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că are mai multe probe, inclusiv video, care l-ar putea compromite pe liderul socialiștilor, Igor Dodon, anunță Politik.md.

Aceste lucruri, însă, comunistul le păstrează și le va expune în campania electorală. Asemenea afirmație a fost făcută astăzi, 24 septembrie, de către liderul PCRM, în cadrul unei conferințe de presă.

„Acum ne pregătim de alegeri. Unii așa-ziși analiști politici spun că nu se aud comuniștii, dar noi ne vom expune în campania electorală. Noi putem crea un spot video despre „faptele eroice”, care le-a făcut Dodon nu doar față de partid, dar și față de țară. Așa - cum a votat pentru Timofti, cine l-a plătit pentru asta. Voi, jurnaliștii, rău lucrați la computere. Să vedeți ce a spus Ceban, când a ieșit din fracțiune - că e un semn de protest față de refuzul nostru privind integrarea europeană. Dar acum ce dorește, integrare în Unune Vamală?”, a întrebat retoric Vladimir Voronin.Șeful comuniștilor a mai spus că atunci când a fost ratificat Acordul de Asociere cu UE în Parlamentul R. Moldova, PCRM a decis să plece anume în semn de protest față de această ratificare, pe când grupul lui Dodon a decis să rămână, deși au semnat împotrivă.

„Cine a rămas în plen când s-a ratificat Acordul de Asociere? Ce a fost atunci? Noi am spus încă atunci că la această acțiune împotriva Moldovei nu vom participa și am plecat din sală. Doar un singur deputat trebuia să rămână și să transmită un mesaj. Dar Dodon a rămas în sală, ca să asigure cvorumul necesar. Dar, noi încă nu am ieșit în lupta finală, noi avem ce spune despre acești nenorociți”, a mai adăugat Voronin.
 
Sursa: politik.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Martie 2018, ora: 17:29

Investigație Impact TV / Afacerea de milioane a lui Caramalac! Oamenii săi sustrăgeau sume impunătoare de bani din bancomatele mai multor bănci din lume

Investigație Impact TV / Afacerea de milioane a lui Caramalac! Oamenii săi sustrăgeau sume impunătoare de bani din bancomatele mai multor bănci din lume

Autoritățile române au deconspirat recent o grupare criminală specializată în sustragerea banilor din bancomate, din care făceau parte și moldoveni. O investigație realizată de IMPACT TV arată că în spatele grupării, care activa cu succes în mai multe țări ale...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 22 Martie 2018, de Moni Stănilă

Se apropie ziua

27 martie bate la ușă. Încă nu știm cum va fi marcată această zi de diferite instituții, dar, cu siguranță, televiziunile de știri nu se vor plânge de lipsa subiectelor. Mai interesant va fi să vedem ce știri vor transmite televiziunile lui Dodon. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Martie 2018, de Moni Stănilă

Departe de liniște

E foarte greu în ziua de astăzi, trăind în Moldova, să lăsăm toate la o parte și să ne îngrijim de suflet. Vedem câte lucruri ne tulbură: alegerile parcă neîntrerupte, calomnierea oamenilor, Rusia – care nu încetează să ne respire în ceafă prin toate...

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Martie 2018, de Constantin Tănase

Moldova a renunțat la propriul ei act de naștere?

Noi am abdicat de la principiile Declarației de Independență; moldovenii, care mai rămân pe aceste principii sunt în minoritate și sunt numiți „radicali”, „extremiști”, „naționaliști”, „xenofobi”, „legionari”, „naziști”,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Martie 2018, de Moni Stănilă

Program de reunificare

Când Uniunea Scriitorilor a ieșit cu o declarație de unificare, s-au găsit destui care să vină cu reproșuri, că e prea târziu sau prea aliniat la ce se întâmplă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Martie 2018, de Pavel Păduraru

Luni, când se vor trezi rușii din somn…

Duminică, cel mai mare stat din lume, Federația Rusă, care nu-și poate întreține toți cetățenii și unde există și astăzi oameni care mor de sărăcie, a făcut o risipă colosală de bani.  

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul