Actualitate

Votaţi Mihai Severovan! Votaţi viitorul pe care-l merităm!

Stimaţi locuitori ai municipiului Chişinău!

Duminică, 14 iunie 2015, vor avea loc alegerile locale generale, iar noi, chişinăuienii, pe lângă primarul general al capitalei, urmează să alegem şi Consiliul Municipal Chişinău. Desigur, candidaţi sunt mulţi, iar ofertele electorale curg gârlă. Noi, însă, trebuie să ne orientăm şi să-i alegem pe cei mai buni, căci numai astfel vom putea fi siguri că în următorii patru ani vom avea parte de o bună administrare a treburilor în municipiu.

În faţa noastră stă o dublă misiune: trebuie să alegem oameni, care ar contribui la dezvoltarea municipiului Chişinău, dar şi oameni care pricep în arta frumosului. Unul dintre aceşti oameni este Mihai Severovan, candidat independent la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău.

În orice funcţie pe care a ocupat-o de-a lungul anilor, Mihai Severovan a dat dovadă de ataşament faţă de arta naţională. Un bun exemplu în acest sens a fost crearea orchestrei de muzică populară „Busuioc moldovenesc” în cadrul Ministerului Gospodăriei Comunale pe care-l conducea.

Este atent şi faţă de veteranii războiului de pe Nistru. Permanent comunică şi se implică în soluţionarea problemelor apărute.

Exemple de acest fel sunt multiple şi ele toate vorbesc despre un singur lucru – Mihai Severovan este nu doar un profesionist desăvârşit, care ştie cum să soluţioneze problemele capitalei, ci şi un om cu suflet mare.

Mihai Severovan a demonstrat şi calităţi de verticalitate. Astfel, în 2003, a respins propunerea guvernării comuniste pentru funcţia de ministru, rămânând o figură-cheie în Consiliul Municipal Chişinău, asigurând, în continuare, vectorul democratic în capitală.
Venim cu un apel către chişinăuieni de a-l susţine în aceste alegeri pe candidatul independent în Consiliul Municipal Chişinău, Mihai Severovan – un profesionist desăvârşit, care şi-a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe, ataşamentul faţă de interesele municipiului şi ale locuitorilor lui şi care ne-a convins pe toţi că merită stima, aprecierea şi susţinerea noastră graţie înaltelor calităţi morale pe care le are.

Votaţi Mihai Severovan! Votaţi viitorul pe care-l merităm!

Chişinău, 9 iunie 2015

Mihai Munteanu, Victor Catan,
artist al poporului, general-maior de poliţie,
laureat al premiilor de stat, cavaler al Ordinului
Cavaler al Ordinului Republicii, „Ştefan cel Mare” ,
profesor universitar. ex-ministru al Afacerilor
Interne.
Petre Neamţu,
conducător artistic al orchestrei „Folclor”, Anton Gamurari,
artist al poporului, general-maior de poliţie,
cavaler al ordinului „Gloria Muncii”, cavaler al Ordinului Republici,
profesor universitar.

Vasile Iovu,
artist al poporului,
laureat al premiilor naţionale,
cetăţean de onoare al mun. Chişinău,
cavaler al Ordinului Republici,
profesor universitar.

Mihai Amihalachioaie,
dirijor al orchestrei „Busuioc Moldovenesc”,
maestru în arte.

Alexandru Cazacu,
artist al poporului, compozitor,
membru al ansamblului „Noroc”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *