Muzică

Whitney Houston, o artistă de succes cu o viaţă personală foarte agitată

A reuşit să stăpânească cu măiestrie o gamă foarte largă de stiluri muzicale: gospel, R&B, dance, soul, devenind un idol şi un standard pentru foarte mulţi cântăreţi. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 170 de milioane de albume şi single-uri, iar melodii precum: „I Will Always Love You", „One moment in time", „Run to you", „Greatest love of all", sunt şi puncte de referinţă în industria muzicală internaţională.

A realizat şi câteva dueturi cu alţi artişti renumiţi, precum: Enrique Iglesias, George Michael, Deborah Cox şi Mariah Carey, rivala sa, care i-a atras si mai mult simpatia publicului.

În plan personal, viaţa artistei a fost puternic zbuciumată de mariajul cu cântăreţul de rythm and blues Bobby Brown, iar dependenţa de droguri şi alcool au condus-o treptat spre declin.

Dupa anul 2000, artista a intrat intr-un con de umbra, clinicile de dezintoxicare devenindu-i a doua casa. In 2009, solista revine pe piata muzicala cu un nou album, "I look to you", insa primele concerte pe care le-a sustinut pentru promovarea albumului au dezamagit fanii.

Desi infirma zvonurile cum ca ar avea din nou probleme cu drogurile, cert este ca vocea ei a avut de suferit. Acuratetea sunetelor si notele inalte pe care le putea atinge in urma cu 10 ani, au ramas doar o amintire. 

Via Antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *